Multi au auzit de acest fenomen, dar putini stiu daca e adevarat. Pe Internet au aparut multe povesti cu privire la modul in care o moneda de 50 de bani iti poate schimba… viata.

Exista cateva trucuri Feng Shui care va pot face viata mai frumoasa. Aceasta metoda ar putea aduce o stare de bine in casa ta, iar toate lucrurile vor lua o turnura pozitiva, atat in caminul tau cat si in familie, potrivit realitatea.net.

Ce este Feng Shui?

Este o arta prin care iti poti aranja spatiul din casa sau de la locul de munca pentru a imbunatati diverse aspecte ale vietii.

Potrivit acestui fenomen, zona banilor se afla in fiecare camera, dar in coltul cel mai indepartat din partea stanga, iar ca punct de reper trebuie luata usa incaperii.

Ce trebuie sa faci?

Intri in camera, observi care este cel mai indepartat colt din partea stanga, iar acolo trebuie sa construiesti coltul banilor.

Principalul element Feng Shui specific banilor este lemnul si, potrivit aceleiasi surse, o tanara a incercat aceasta metoda noua si ar fi functionat: viata i s-ar fi schimbat considerabil dupa ce a pus o moneda care sa contina cifra 5.


Author

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *