Numerologul Mihai Voropchievici a spus care sunt cele cinci lucruri care nu ar trebui niciodata imprumutate.

“Superstitiile astea sunt lucruri verificate de noi, transmise pe cale orala. Unii le cred, altii nu le cred si le cred abia cand li se intampla.

1. Sarea – e cel mai mare captator de energii negative. Dar este si cel mai mare captator de energii pozitive, e purtator de informatii. Curatarea casei se face cu sare, daca e o bijuterie si vrei sa o cureti o bagi in apa cu sare. Nu dam sare din casa. In momentul in care ai dat, ai renuntat la energia locuintei, la energia ta. Poti sa primesti in schimb la sarea respectiva negativitate si lucruri care ti se pot intampla cand tu, practic, ai dat scutul casei.

E si un amendament sa nu superi. Daca ai un prieten mai bun, se poate da sare, dar nu desfacuta, sigilata.

2. Ustensile de bucatarie, tacamuri, vesela – sotia a dat unei vecine o cratita uriasa in care facem gemurile si dulceturile. Ne-a adus-o afectata, ne-a lipit-o. Ca dovada, ca iti poate trimite inapoi si acea negativitate de care vorbim.

3. Lucrurile personale, haine, bijuterii – le dam de tot. Astea chiar vin cu niste incarcaturi mai ceva decat sarea. Daca am dat, am dat de tot.

4. Matura – Se incarca cu cele mai multe energii. Pai vrajitoarele pe ce zboara? Cate fire de pai sau de plastic sunt in matura, atatea rele sau energii negative se strang acolo. O dam de tot, daca o dam.

5. Painea – Trebuie data painea fara colturi. Doar miezul. Daca ai dat coltul, dai si bunastarea. Colturile definitiveaza un intreg.

Lunea si noaptea nu se dau bani imprumut”, a spus Mihai Voropchievici.


Author

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *