România a primit o mulțime de lovituri în ultima perioadă și a pierdut mulți oameni importanți, care aveau toată viața înainte. Tot mai mulți sportivi ne părăsesc înainte de vreme și aflăm acum că și Constantin Florescu a decedat. Avea doar 42 de ani și fusese boxer.

Constantin Florescu a făcut infarct
Lumea sportului din România a mai pierdut o mare legendă. Constantin Florescu, singurul român campion la box în trei țări diferite, a murit la doar 42 de ani. Din primele informații, se pare că acesta a suferit un infarct, iar medicii nu au mai putut face nimic pentru el. Deși au ajuns la timp la fața locului, nu le-a mai rămas decât să constate decesul.

Anunțul tragic al morții a fost făcut de către fratele marelui sportiv, Alexandru Florescu, ce deține și un cunoscut restaurant din Pitești. Familia este complet șocată, pentru că nu se aștepta nimeni la un asemenea sfârșit tragic, mult prea devreme.

”S-a stins din viață campionul meu. Dumnezeu să te odihnească în pace, sufletul meu”, a scris Alexandru Florescu pe rețelele de socializare.

Trupul neînsuflețit al regretatului sportiv a fost dus la IML pentru a se stabili cauza exactă a morții. Familia nu a dat prea multe detalii despre cele întâmplate, nu se știe dacă avea probleme de mai mult timp sau acum a fost primul semn pe care4 l-a primit de la organism, unul fatal.

Cine a fost Constantin Florescu
Constantin Florescu a fost singurul campion de box în trei țări: România, Germania și Canada. A avut mare succes și a câștigat premii importante. Celebruș boxer a fost cunoscut publicului larg sub numele de Rocky Floriano.

Acesta a avut o carieră de succes. De-a lungul anilor de activitate a obținut 11 victorii, dintre care 8 prin KO, o remiză, dar și două înfrângeri. A avut rezultate notabile și era cunoscut peste hotare. După ce și-a încheiat cariera, nu a putut sta departe de sport și s-a reprofilat. Astfel, el a devenit antrenor de box și a pregătit mai mulți tineri care au iubit acest sport.


Author

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *