Fosta asistentă tv a intrat în conflict cu mai mulți colegi la Survivor România 2022, după doar o săptămână de competiție. Ce a deranjat-o la comportamentul Laurei Giurcanu?

Concurenții competiției Survivor România 2022 au încheiat prima săptămână în junglă, dar conflictele nu au întârziat să apară. În echipa Faimoșilor, Andreea Tonciu a criticat-o aspru pe Laura Giurcanu. Cu puțin timp înainte bruneta avusese o discuție aprinsă cu CRBL.

De ce a criticat-o Andreea Tonciu pe Laura Giurcanu?
În imaginile din următoarea ediție Survivor România, telespectatorii au văzut cum tensiunea atinge cote maxime în tabăra Faimoșilor. Andreea Tonciu a răbufnit la adresa unei colege.

Bruneta și-a ieșit din fire în momentul în care a văzut că Laura Giurcanu a petrecut mai multe ore, în apă, alături de un coleg de echipă. Andreea Tonciu i-a adresat modelului mai multe cuvinte jignitoare.

„Mie mi se pare aberant să ai bărbat acasă, să ai iubit și să stai în apă cu un băiat trei ore.”, i-a reproșat Andreea Tonciu Laurei Giurcanu.

La rândul său, modelul s-a apărat și a dat de înțeles că nu are nimic de ascuns și că poate face orice își dorește ea, fără a da explicații nimănui.

„Eu pot să stau și cu Radu și Emil și cu Tj și cu CRBL și cu cine vreau eu.”, a replicat Laura Giurcanu.

Andreea Tonciu, discuții aprinse cu CRBL
În ultima ediție a emisiunii Survivor România, Andreea Tonciu s-a certat cu CRBL, deranjată de faptul că artistul a propus-o spre eliminare pe Roxana Ciuhulescu. Fosta asistentă tv s-a apropiat foarte mult de sportivă, pe care o consideră, deja, prietena sa.

„Roxana e foarte emotivă, nu mai are putere. Cred că e singura cu care mă înțeleg de la mamă la mamă. Nu ești bărbat! Noi suntem femei… ia-te de bărbați, dacă ești șmecher.

Nu mai țipa la mine! De-aia te-am votat! Nu permit nimănui să vorbească așa cu mine. Dacă vrea, să se creadă șef la el acasă. Eu am venit aici cu inima deschisă”, a declarat Andreea Tonciu.

Răspunsul lui CRBL nu a întârziat să apară. Artistul i-a spus Andreei Tonciu să nu se mai implice în discuții care nu o privesc în mod direct.

„De ce să nu țip? De ce te bagi tu în discuția mea cu Roxana? Cu mine nu merge. Când vorbești cu mine, să ridici două degete! Nu am făcut-o cu răutate, eu o respect în continuare, dar nu am avut altă opțiune”, a spus CRBL.


Author

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *