Horoscop karmic pentru luna februarie 2022: zodiile de foc fac un pas în față și arată ce pot. Se reinventează și au planuri îndrăznețe. Astrele sunt de partea lor.

Potrivit celui mai fresh horoscop karmic, cel pentru întreaga lună februarie 2022, zodiile de foc se vor reinventa din punct de vedere profesional.

Luna este una benefică, propice pentru cei care vor să înceapă lucruri noi, care vor să învețe, să se autodepășească.

Zodiile de foc (Berbec, Leu, Săgetător) au tot felul de avantaje în februarie. Berbecii se simt mai bine poziționați la locul de muncă și au tot mai des cuvântul în situații de criză.

Horoscop karmic pentru luna februarie 2022
De ei poate depinde rezolvarea anumitor chestii spinoase. Și Leii sunt văzuți bine la serviciu, ba chiar pot fi promovați. Au de făcut multe alegeri pe plan personal, iar de data asta vor decide bine.

Săgetătorii sunt în centrul atenției încă din prima zi a lui februarie. Au de câștigat dacă vor continua pe drumul pe care au început să meargă la începutul anului.

Zodiile de apă (Rac, Scorpion, Pești) își fac tot felul de noi prieteni. Racii sunt mai deschiși la colaborări noi, iar sfaturile lor sunt la mare căutare.

Scorpionii au o lună extraordinară. Sunt pe karmă pozitivă în dragoste. În sfârșit, primesc și ei lucruri frumoase din partea lui Cupidon. Zilele de 14 și 24 februarie, dedicate iubirii, vor fi pline de romantism pentru ei.

Și Peștii au parte de schimbări benefice în a doua lună a anului. Nativii de apă reușesc să își revină după o perioadă destul de îndelungată de necazuri. Vor sta bine cu banii.

Zodiile de pământ, schimbări de paradigme
Zodiile de pământ (Taur, Fecioară, Capricorn) pornesc pe niște drumuri inițiatice. Acești nativi vor fi aplecați către chestiuni legate de spiritualitate, filozofie, către toate lucrurile pe care până acum le luau în derâdere.

Taurii își revendică anumite drepturi și o fac argumentata, calm, renunțând la tonul agresiv caracteristic. Fecioarele citesc mult și sunt puse să învețe chiar și meserii noi. Vor să construiască ceva în domeniul cultural.

Capricornii fac bani și din piatră seacă. Își schimbă principiile după care s-au ghidat până acum și le iese totul ca la carte.

Zodiile de aer (Gemeni, Vărsător, Balanță) au un februarie atipic. Vărsătorii sunt cei mai favorizați și au succese la toate capitolele. Gemenii se pot confrunta în continuare cu probleme de imagine. Balanțele nimeresc în niște conflicte de familie.


Author

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *