În ultima vreme s-a vehiculat că Ioana Tufaru și Ionuț ar fi în plin divorț, însă fiica Andei Călugăreanu a infirmat toate aceste zvonuri.

Ba chiar ea spune că lucrurile merg bine în familia lor și nu au probleme deloc.

Pe de altă parte, Ioana Tufaru precizează că nu se va mai opera la stomac, chiar dacă a mai acumulat kilograme în plus.

De curând au apărut în presă mai multe zvonuri cu privire la despărțirea Ioanei Tufaru de soțul ei Ionuț. Motivul vehiculat ar fi că bărbatul s-ar fi simțit dezgustat de aspectul ei fizic. De altfel, s-a speculat și faptul că fiica Andei Călugăreanu a fost diagnosticată de medici cu obezitate morbidă. Și totuși, Ioana Tufaru a ținut să dezmintă aceste zvonuri.

Ce spune Ioana Tufaru despre divorț
Ioana Tufaru neagă atât despărțirea de soț, dar și diagnosticul de obezitate morbidă. Ioana Tufaru a mai precizat că soțul său este mulțumit de aspectul ei fizic, în pofida faptului că a mai acumulat câteva kilograme în ultima perioadă. „Mă place așa cum sunt”, a declarat Ioana Tufaru.

De altfel, Ioana Tufaru neagă și lipsa relațiilor intime dintre ea și Ionuț. Aceasta spune că totul decurge bine în cuplul lor, chiar dacă soțul ei a rămas fără loc de muncă. De altfel, chiar dacă a mai acumulat kilograme, după ce a făcut o operație de micșorare la un moment dat, Ioana nu mai este dispusă să decurgă la o alta.

„S-a zis că Ionuț nu mai vrea să întrețină relații sexuale cu mine, dar nu este adevărat, este mulțumit de mine, de felul în care arăt. Nu mai vreau să fac nicio altă operație de micșorare a stomacului”, a spus fiica Andei Călugăreanu.


Author

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *