Planeta Mercur se mută din zodia Vărsător în Capricorn de pe 26 ianuarie 2022. Mercur va fi în mișcare retrogradă până pe 3 februarie, iar mutarea în Capricorn aduce surprize noi.

Planeta Mercur va continua să fie în fază retrogradă, de data aceasta în zodia Capricorn, din 26 ianuarie 2022. Din 14 ianuarie, Mercur a devenit retrograd în Vărsător, iar mișcarea ”în spate” a planetei aduce în prim-plan ambițiosul și pragmaticul Capricorn.

Din 26 ianuarie până pe 3 februarie 2022, Mercur va continua să fie în mișcare retrogradă, dar cu ce schimbă lucrurile prezența în Capricorn și nu în Vărsător?

Ei bine, dacă în cazul intrării în Vărsător am vorbit despre renunțarea la anumite iluzii și chemarea spre lucruri practice, prezența în Capricorn ne va pune direct la treabă.

Mercur se mută în zodia Capricorn din 26 ianuarie 2022
Se poate spune că din 14 ianuarie până pe 26, planeta Mercur a încercat să ne facă să conștientizăm care este poziția noastră în societate, care sunt visele pe care ar trebui să le urmăm și pașii pe care trebuie să îi facem pentru a reuși.

Mutarea în Capricorn ne împinge la treabă. A fost suficient timp să teoretizăm, căci de acum fiecare zodie va fi supusă examenelor. Va trebui să demonstrăm că am învățat să acționăm corect și rapid.

Berbecii sunt în continuare într-o ușoară stare de confuzie, dar lucrurile încep să se clarifice pe măsură ce ne îndreptăm spre sfârșitul lui Mercur retrograd. Taurii iau decizii cruciale la locul de muncă. Au pâinea și cuțitul în mână și trebuie să dovedească de ce sunt în stare.

Gemenii schimbă stilul de comunicare, iar Racii sunt printre cei mai avantajați pe plan financiar. Nativii de apă se bucură de o serie de noi oportunități care le vor apărea în cale, în special după 27 sau 28 ianuarie.

Leii au liniștea pe care și-au dorit-o, însă vor simți în continuare nevoia de puțină adrenalină. Mulți dintre nativii de foc ar putea să găsească asta într-o călătorie improvizată, alături de prieteni sau persoana iubită.

Fecioarele deslușesc tot felul de mistere și acționează cu prudență. Balanțele scapă de lucrurile de care nu mai au nevoie prin casă.

Balanțele fac curățenie generală, Peștii își deschid orizonturile
Scorpionilor li se dă dreptate într-o situație complicată. Devin adevărați lideri pentru cei din jur. Vor fi urmați în aventura lor.

Săgetătorii pot acționa cu impulsivitate, căci se bat cu pumnul în piept că dețin adevărul. Jumătate dintre acești nativi au de câștigat cu această atitudine, cealaltă, de pierdut. Totul depinde de carisma și puterea de convingere a fiecăruia.

Capricornii restabilesc niște relații pierdute. Vărsătorii studiază mult și au parte de surprize plăcute pe plan sentimental. Peștii își revin sufletește. Cunosc persoane noi și interesante care le arată că viața poate fi trăită altfel, fără să sufere.


Author

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *