Sfatul zilei de vineri, 28 ianuarie 2022, le aduce pe zodii în fața unor lucruri și situații importante, în special legate de partea personală, de relații și sentimente.

Astrele au pregătit unele surprize pentru semnele zodiacale. Totodată, sunt și nativi care primesc lecții majore de care e indicat să țină cont.

Evenimentele și întâmplările pentru ultima zi lucrătoare din săptămână sunt aduse de FANATIK în paragrafele următoare.

Așa arată sfatul zilei de vineri, 28 ianuarie 2022, pentru fiecare nativ
Berbec
Astrele prevăd o zi perfectă din punct de vedere financiar. Nu duci lipsă de bani, dar asta nu înseamnă că trebuie să-i arunci pe geam.

Taur
Nu stai prea bine la capitolul sănătate. Este o zi numai bună pentru a merge la medic, să vezi ce te supără cu exactitate.

Gemeni
Ai ocazia să nu te mai ascunzi după deget și să spui adevărul, mai ales când vine vorba de partenerul de viață.

Rac
Folosește-te de cuvinte pentru a câștiga câți mai mulți oameni alături de tine. Cercul de prieteni se va lărgi în perioada ce vine.

Leu
Radiezi de fericire și atragi toate privirile. Ești persoana pe care o caută toată lumea și de la care se cer mereu sfaturi.

Fecioară
Se anunță o nouă cucerire la orizont. Sunt șanse mari să întâlnești o persoană cu care să fii pe aceeași lungime de undă.

Balanță
Locul de muncă cere tot mai multe sacrificii. Vezi dacă poți face aceste lucruri sau este nevoie să te orientezi spre altceva.

Scorpion
Eforturile depuse în relația sentimentală sunt vizibile din ce în ce mai mult. Capitolul dragoste intră pe făgașul normal.

Săgetător
Lucrurile merg de minune în plan personal. Descoperi activități noi, care te scot din zona de confort și care te împlinesc.

Capricorn
Ai o stare excelentă și ești gata să muți munții din loc. Ai mai multă încredere în tine și nimeni nu poate spune că nu poți.

Vărsător
Strălucești din toate punctele de vedere și ești concentrat pe lucruri care țin de propria persoană. Ești mai egoist perioada asta.

Pești
Fiecare lecție primită contează foarte bine. Ține cont de fiecare moment prin care treci și nu mai privi în spate.


Author

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *