Parapsihologul Lidia Fecioru a vorbit despre ce se întâmplă în acest moment în Ucraina și despre un posibil război în Europa.

Aceasta este de părere că nu va fi vorba de niciun fel de război, pentru că Putin nu-și dorește asta, ci vrea doar să nu pună nimeni mâna pe bogățiile pe care le deține în Ucraina.

Lidia Fecioru ne asigură că războiul dintre Rusia şi Ucraina reprezintă doar un spectacol de putere şi că tot ce vrea Putin este ca bunurile pe care le are în Ucraina să nu fie luate de americani.

Lidia Fecioru: „Un război nu va fi, rușii nu se pot bate cu ucrainenii”

„E o paradă de putere, asta e clar. Fiecare îşi va împărţi bucăţica. Nu a deranjat pe nimeni războiul din Ucraina început în 2014 şi neterminat nici până acum, n-a deranjat pe nimeni nici războiul din Moldova, nici acum n-o să deranjeze, doar sunt nişte oameni care îşi măsoară puterile.

Un război nu va fi, ruşii nu se pot bate cu ucrainenii.

Ucraina a fost întotdeauna un grânar, numai câte mine de cărbune sunt în Ucraina şi sunt foarte multe zăcăminte. Putin n-o să lase pe nimeni să intre să-şi bată joc aşa cum vor ei.

Putin nu vrea NATO în coasta lui. Ucraina e un teritoriu făcut artificial, nu e o ţară. Odessa e un oraş în jurul căruia s-a construit o ţară.

Eu am o vagă idee că se vor aşeza lucrurile geo-politic. Război nu va fi cu siguranţă, dau scris. Nici Putin nu vrea război, el vrea să fie lăsat în pace şi să nu pună nimeni stăpânire pe bogăţiile pe care le are acolo.


Author

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *