Un accident extrem de grav a avut loc in aceasta dimineata. Au fost implicate trei autovehicule, printre care si o ambulanta care transporta la spital o femeie insarcinata. Accidentul s-a soldat cu sapte decese.

Accident mortal Sarca
Un accident de proportii a avut loc in aceasta dimineata. Un autocamion, o ambulanta si un autoturism s-au ciocnit si, in urma impactului, sapte persoane si-au pierdut viata. Totul s-a produs pe DN28 Iasi-Targu Frumos, in zona localitatii Sarca, comuna Baltati, judetul Iasi.

Martorii accidentului au fost cei care au solicitat ajutor de urgenta. Se pare ca noua persoane au fost implicate in carnagiu, din primele informatii ale autoritatilor.

La fata locului au intervenit mai multe echipaje de salvare, care au facut tot ce se putea pentru victime: un echipaj de stingere, un echipaj de descarcerare, un echipaj de prim ajutor de la Tg. Frumos, un echipaj de Terapie Intensiva, un echipaj de Autospeciala pentru transport personal si victime multiple (ATPVM ) si un echipaj de prim ajutor de la Iasi, dar si doua ambulante SAJ Ias

In prima instanta au fost gasite sase persoane inconstiente pentru care, ulterior, s-a declarat decesul. Dupa mai multe incercari de a-l resuscita, un alt sofer a murit, bilantul ridicandu-se la sapte decese.

„Cele sase persoane din camionete au fost gasite inconstiente, iar la acest moment s-a declarat decesul. Cei trei din ambulanta, respectiv soferul, asistenta si pacienta care era gravida sunt in stare stabila. Ulterior, un alt sofer a murit. Numarul final al persoanelor decedate este sapte”, a declarat Diana Cimpoesu intr-o interventie la Digi24.


Author

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *