Fericire mare în viața Marei Bănică! Jurnalista a devenit mamă a doua oară astăzi, 1 februarie. Tot ea a fost cea care a anunțat, prin intermediul rețelelor de socializare, că fetița ei s-a născut dis de dimineață și că a primit nota 10 la naștere.

Mara Bănică a născut

Mara Bănică a născut marți, 1 februarie, cel de-al doilea copil. Vestea ne-a dat-o chiar jurnalista, la câteva ore după ce fericitul eveniment s-a produs. „Astazi ne am marit familia!❤️❤️❤️ Am nascut dimineata la 7.24 o fetita perfect sanatoasa! Suntem bine amandoua, ne acomodam cu viata exterioara! Tot astazi este si ziua de nastere a mamei mele, asa ca un cadou mai frumos nu cred ca s ar fi potrivit! Multumesc anticipat tuturor pentru urari si sa va fie bine!🙏🤗❤️”, a fost anunțul pe care jurnalista l-a făcut de pe patul de spital.

 

Mara Banica a născut o fetiță

 

Cum se va numi fetița Marei Bănică
Anterior acestei zile, jurnalista a dezvăluit că medicii i-au recomandat cezariana, dat fiind faptul că are o vârstă avansată, dar și din cauza unui accident de mașină pe care l-a suferit în urmă cu câteva luni. Așadar, micuța ei a venit pe lume în urma unei operații de cezariană. „Voi naște prin cezariană, că am indicație, în primul rând e vârsta, în al doilea rând, eu am avut o fractură de șold, sunt destul de avariată. Am avut accidentul acela de mașină și pe burtă am șapte operații și nu aș risca. Mie mi se pare nașterea naturală o loterie, că nu știi dacă travaliul durează 40 de minute sau 16 ore și nu aș face asta.‘, declara Mara Bănică.

Cât despre nume, ea spune că are unul pregătit, însă că partenerul ei de viață nu este tocmai încântat de alegerea făcută. ‘Eu m-am gândit la un nume, soțul meu nu e chiar atât de încântat de numele ales de mine. Ideea este că, atunci când eram însărcinată cu Dima, știam că este fată, și am știut că este fată până la șapte luni, și am rămas cu ideea asta, că, dacă vreodată am să am o fată, așa o să o cheme.‘, mai spunea Mara.

Mai mult de atât, vedeta a precizat că numele ales de ea pentru fetiță ar fi unul de origine rusească. „Acum să vedem ce decide și el, pentru că e o decizie pe care o să o luăm împreună. El mi-a spus că atunci când se va naște și o va vedea, atunci va ști și ce nume i se potrivește. Numele ales de mine nu este un nume obișnuit, este tot un nume rusesc.’ , a spus ea.


Author

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *