Nostradamus preziceri 2022.

Ce a prezis Nostradamus pentru anul 2022? Iată profeţiile înfricoșătoare ale lui Nostradamus!

Nostradamus este un astrolog renumit și savant al universului ezoteric al secolului al XVI-lea.
Acest profet esre renumit pentru artele sale de previziune, capabil să citească viitorul. De-a lungul anilor, a făcut multe predicții interpretate de experți care par să se fi adeverit, inclusiv Coronavirusul.
Astfel, predicțiile lui Nostradamus pentru anul 2022 trezesc un interes major nu numai în rândul oamenilor de știință și cercetătorilor, ci și în rândul oamenilor obișnuiți.
În timpul vieții sale, multe dintre profețiile lui s-au adeverit. Și în lucrările sale, el a subliniat în formă criptată evenimente care vor avea loc probabil în lume în mulți ani.

Război în arena geopolitică a lumii

Conform lui Nostradamus, până în 2022 se va dezvolta o situație care provoacă un conflict armat în arena geopolitică a lumii. Iar mai multe state pot fi atrase în acest război. În același timp, profetul susține că perioada 2022-2041 este ultima din istorie când izbucnirea războiului este posibilă.
Totodată, relațiile vor crește din cauza afluxului mare de musulmani care vor inunda Lumea Veche. În momentul în care numărul lor se apropie de un nivel critic, vor începe să-și dicteze propriile reguli, în urma cărora poate apărea un conflict armat. Va fi posibil să-l localizăm- fluxul de emigranți din țările din est va fi oprit de guvernul francez.

Alte previziuni făcute de Nostradamus arată că doar două țări foarte puternice, mai exact India și China vor putea ieși victorioase dintr-un conflict armat major. Războiul va începe din cauza rivalității dintre cele două state- Statele Unite și China. Dar oamenii vor muri nu numai în război, va apărea un virus necunoscut până acum, din care nu va exista mântuire.


Author

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *