Vulpița și Viorel Stegaru au luat prin susprindere showbiz-ul românesc.

Pentru o bună bucată de timp, cei doi au fost atracția principală de pe micul ecran ca urmare a scandalurilor și controverselor dintre ei.

S-au certat, s-au despărțit și s-au împăcat de nenumărate ori, totul fiind înregistrat de camerele de filmat.

Au devenit faimoși și chiar au avut, pe lângă emisiunea TV unde erau chemați cu regularitate, și proiecte muzicale, din care au făcut bani frumoși.

Totodată, în acea perioadă, Vulpița a rămas însărcinată, iar amândoi au fost angajați la o firmă de curățenie din Capitală, de unde și-au dat demisia la scurt timp. Cei doi s-au întors în Blăgești, comuna lor natală, acolo unde au grijă de fiica lor cea mare, dar și de mezinul familiei, care s-a născut în luna mai a anului trecut.Chiar dacă au renunțat la faimă, soții Stegaru sunt foarte activi pe rețelele de socializare și mereu în contact cu urmăritorii lor.

Viorel Stegaru, un tată împlinit! A postat prima imagine cu băiețelul său
Cei doi și-au expus viața pe micul ecran, iar milioane de români i-au urmărit cu regularitate. Au decis, însă, să renunțe la faimă și s-au întors în Blăgești, județul Vaslui, acolo unde au grijă de cei doi copii ai lor.

În urmă cu doar câteva ore, Viorel le-a făcut o mare bucurie fanilor săi de pe Instagram și a postat și prima imagine cu fiul său, micuțul Radu. Totuși, acesta a avut grijă să nu-i arate și chipul bebelușului de doar câteva luni, semn că nu vrea să-l expună pe rețelele de socializare.

Astfel că fața băiețelului a fost acoperită cu un sticker. Chiar dacă nu au putut să-i vadă trăsăturile chipului, internauții au observat că acesta are părul blond.

În prezent, Viorel Stegaru nu are un loc de muncă, ci lucrează ca zilier prin sat pentru a-și întreține familia. Vulpița este casnică și o mamă devotată pentru fiica și fiul ei. Ea primește ajutor în creșterea celor mici și de la soacra ei.


Author

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *