Gina Pistol a cerut ajutorul prietenilor de pe Instagram după ce s-a confruntat cu câteva probleme. Iată ce s-a întâmplat cu superba prezentatoare TV.

Gina Pistol este foarte activă pe rețelele sociale de când a născut. Prezentatoarea TV își ține prietenii virtuali la curent cu cele mai importante evenimente din viața sa și le povestește despre experiența minunată de mămică.

Vedeta și-a obișnuit urmăritorii de pe rețelele sociale cu posătările sale înduioșîătoare, însă de data aceasta a reușit să îngrijoreze pe toată lumea după ce a cerut ajutorul printr-un InstaStory.

De ce a apelat Gina Pistol la ajutorul fanilor

Prezentatoarea TV a dezvăluit că se confruntă cu câteva probleme de sănătate de o săptămână. Se pare că Gina Pistol are dureri cumplite de genunchi, iar de două zile au luat-o și durerile de glezne.

„De o săptămână mă dor foarte tare genunchii… de vreo două zile și gleznele. Ce să fac, ce să iau?”, a scris vedeta, vizibil afectată de starea în care se află.

De asemenea, imaginea pe care a publicat-o odată cu mesajul a atras atenția prietenilor virtuali. Prezentatoarea TV s-a lăsat fotografiată cu capul pe pernă, iar chipul său i-a îngrijorat pe internauți. Se pare că durerile și-au pus amprenta asupra vedetei, care pare destul de obosită.


Author

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *