După ce toată lumea a spus că este însărcinată, Andra le-a răspuns sincer tuturor că nu este vorba de o sarcină, ci de câteva kilograme în plus. Așa cum s-a întâmplat multora, artista a luat în greutate pe timpul pandemiei, odată cu lipsa de activitate. Însă în doar două luni de zile, soția lui Cătălin Măruță a topit formele pentru care a fost și criticată de unii internauți.

Andra a luat mai multe kilograme în carantină, însă acum a reușit să le topească. A folosit un truc simplu, iar în două luni a reușit să scape de aproximativ 7 kilograme. În prezent, cântăreața arată mai bine ca niciodată. Le-a închis definivit gura cârcotașilor care au criticat-o.

Cum a slăbit Andra 7 kilograme în doar două luni
Andra Măruță a povestit tuturor cum a slăbit ajutorul unui truc destul de banal, a reușit să scape de ele. Ea a mărturisit că a înjumătățit toată mâncarea pe care o consuma într-o zi.

,,Trebuie să îți mărturisesc, că m-a vizitat una dintre surorile mele exact înainte de 1 Decembrie, am văzut că a slăbit în momentul acela vreo șase-șapte kilograme și am zis că dacă ea poate și eu pot. Așa că de la 1 Decembrie m-am apucat să țin o dietă, vorba vine dietă, pentru că nu este vreun regim special. Practic am înjumătățit mâncare pe care o consumam într-o zi”, a menționat artista.

Andra Măruță arată mai bine ca niciodată și este într-o formă fizică excepțională, după ce a slăbit aproximativ șapte kilograme în doar două luni. Iată cum arată vedeta acum!

Cum arată Andra Măruță, după ce a slăbit
Soția lui Cătălin Măruță a fost invitată la Vorbește lumea, unde a fost primită de Cabral. Schimbarea vine după ce echipa formată din Adela Popescu, Shurubel și Bogdan Ciudoiu este în izolare. Mai mult, Adela și Bogdan au fost diagnosticați cu Covid.

Așa că prezentatorii Vorbește Lumea au fost înlocuiți de Cabral, care s-a bucurat să o aibă invitată în platou pe Andra.


Author

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *