Nea Marin, gazda emisiunii „Poftiți pe la noi”, a izbucnit în lacrimi la televizor.

Dansatorul a primit un plic, care venea cu o veste tristă atât pentru el, cât și pentru telespectatori

Marți, 1 februarie, a fost ultima difuzare a show-ului de la Antena 1. Gazda emisiunii a izbucnit în lacrimi când a citit scrisoarea pe care o primise într-un plic.

„Zi, bre, cu voce tare, ce ai pățit, ce s-a întâmplat. A primit ceva rău. Dacă nu mai vorbește, e de rău. Dar zi, bre, cu voce tare, că ne bagi în sperieți!”, au spus Liviu Vârciu și Andrei Ștefănescu, conform spynews.ro.

Din nefericire, proiectul îndrăgit de prezentator a ajuns la final din cauza bugetului. Emisiunea „Poftiți pe la noi” de la Antena 1 se va încheia definitiv.

„Dacă s-a terminat cu bugetul, cu totul, înseamnă că aici punem punct la Poftiți pe la noi, Poftiți, Poftiți, Poftiți. Aici s-a terminat. Eu am presimțit-o și ascultați-mă ce vă spun eu, este ultima! Bucurați-vă de ziua asta”, a spus Nea Mărin, în emisiunea de la Antena 1, mai arată sursa citată. Emisiunea prezentată de Nea Marin a fost deja scoasă din grila de programe de la Antena 1. Până acum show-ul era difuzat duminică, luni și marți.

Timp de şapte sezoane a strunit vedetele și le-a pus la treabă pentru a da o mână de ajutor celor aflați la nevoie. Pe 6 decembrie 2021 a început ultimul sezon, care s-a terminat pe 1 februarie.

Nea Mărin, alături de vedete, a străbătut ţara în lung şi în lat, nu doar în căutarea celor mai frumoase locuri din România, ci şi a obiceiurilor şi tradiţiilor specifice zonei. „Dacă îmi cerea cineva să fac un clasament al ediţiilor de până acum, aş fi spus că sezonul cu nunţile mi s-a lipit de suflet, însă acum, după «Poftiţi prin ţară!», cred că acesta îl depăşeste! Am avut ocazia să cunosc foarte mulţi oameni, din comunităţi diferite, pentru că pornim cu prima ediţie tocmai din Sviniţa, dintr-o comunitate sârbească şi ajungem până în Maramureş”, a declarat Nea Marin în urmă cu câteva luni.


Author

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *