Cunoasterea celui mai rau semn zodiacal este importanta pentru oricine are incredere in astrologie. Cu toate acestea, chiar si cel mai experimentat astrolog nu va fi capabil sa desemneze unul in mod special. Cert este ca diverse trasaturi de caracter inerente fiecarei persoane pot lucra in favoarea lor in anumite situatii sau, dimpotriva, ii pot dauna in altele.

Cele mai rele 6 zodii de femei
Unii barbati cred ca femeile pot fi temperamentale, isterice si suparate fara motive.

1. Scorpion
Femeia Scorpion se afla in fruntea acestui clasament. In ceea ce priveste temperamentul, e greu sa o infrunti! Comunicarea cu ea pare o lupta fara sfarsit. Ea pare sa aiba o viziune binara asupra lucrurilor: fie totul este minunat, fie totul este groaznic. In jurul femeilor din aceasta zodie, un barbat obisnuit va fi mereu supus unor situatii stresante. Doar cei care au o masculinitate bine marcata si o mare forta de caracter vor putea sa o imblanzeasca.

2. Taur
Femeile nascute sub acest semn sunt impulsive: au capacitatea de a fi intr-o stare isterica zilnic. Este suficient sa spunem ca este greu si impovarator sa traiesti alaturi de ele. Ca bonus, avand o sensibilitate pe muchie, nu stiu sa-si inghita lacrimile. Cu ele, asteptati-va la scene zdrobitoare, tipete continue si acuzatii excesive. Domnilor, este mai bine sa pastrati distanta si sa evitati sa puneti paie pe foc. Cu cat cauti mai multe argumente, cu atat conflictul se va agrava.

3. Berbec
Cunoscut pentru latura sa capricioasa si egoista, pentru unii, Berbecul ar fi chiar perceput ca cel mai incapatanat semn al zodiacului. O idee, evident, care nu va fi impartasita niciodata de femeia Berbec care, dimpotriva, chiar se considera a fi cea mai buna dintre zodii! Daca nativului ii place sa fie flatat si accepta in mod favorabil complimentele, ea poate, in schimb, sa ii sara tandara imediat daca ajungem sa o criticam sau sa o contrazicem. Incapatanata ca un catar, ii place sa aiba tot timpul dreptate! Si in timpul unei certuri, comportamentul ei va semana cu cel al unui copil rasfatat, cu plans si calcat. In plus, totul este bine pentru a ajunge sa obtina ceea ce isi doreste. Si multi cedeaza capriciilor ei…

4. Leu
Reputatia Leului este bine stabilita. Aceste femei nu vor acorda atentie celor care nu par demni de ele. Cu siguranta, sunt sincere si nu ascund ceea ce cred. Dar, uneori sunt foarte stangace si risca usor sa raneasca egoul barbatilor. Atata timp cat esti impresionabil sau usor de influentat, este mai bine sa stai departe. Ca niste leoaice adevarate, s-ar putea sa te manance de crud. Nici nu ar trebui sa duci acestor femei cadouri de lux. In cele din urma, se vor obisnui si nu vor mai simti nevoia sa-si arate recunostinta.

5. Rac
De ce este Racul pe aceasta lista? Cu siguranta pentru ca nativii acestei zodii sunt cunoscuti pentru resentimentele lor. De fapt, in cea mai mare parte se simt neintelesi. Foarte influentati de hormonii lor, se remarca prin lacrimile lor regulate, atitudinea lor rece si necazurile lor care cad mereu din cer. Cu toate acestea, nu este atat de greu de trait cu ele, in ciuda naturii lor anxioase si chinuite. Ele sunt chiar capabile sa stea in genunchi pentru o persoana draga. Cu conditia sa primeasca inapoi ceea ce ofera. Mai presus de toate, se asteapta ca partenerii lor sa le aduca cat mai multa bunatate si atentie. Pe de alta parte, daca simt ca nu sunt cu adevarat implicati in relatie, este marea panica si inceputul problemelor. Nu o jigni niciodata, probabil ca vei regreta.

6. Sagetator
Daca esti intr-o relatie cu o femeie Sagetator , ar trebui sa fii constient ca nu vei primi admiratie sau afectiune de la ea. Asa e, trebuie sa te descurci cu asta. La fel de mult, ea poate fi placuta in fiecare zi, atata timp cat isi pastreaza convingerile si principiile. Nativa din Sagetator nu isi va schimba felul de viata pentru a-si multumi partenerul. Si, chiar daca isi dubleaza eforturile, va suna fals si firea ei se va intoarce mereu in galop! Este deci necesar sa te hotarasti: daca planuiesti sa traiesti cu ea, inarmeaza-te cu rabdare, ingaduinta si arata mult calm.

Cele mai rele 6 zodii de barbati

1. Scorpion
Printre ei nu vei intalni cei mai draguti oameni. Au pretentii prea mari. Acesti barbati se caracterizeaza printr-un temperament dificil si complex. De asemenea, trebuie sa te confrunti cu incapatanarea lor si cu capacitatea lor de a sfida moralitatea pentru a-si atinge scopul. Sunt capabili de orice si nu cer parerea altora. Dar, pe langa asta, fidelitatea si loialitatea lor sunt adesea exemplare. Sunt si oameni generosi si de ajutor. Carismatici si seducatori, Scorpionii au arta si modalitatea de a face inimile sa vibreze. Foarte greu sa rezisti farmecului lor misterios!

2. Sagetator
Sagetatorul este una dintre cele mai agresive semne. Foarte intuitiv si observator, el stie mai bine decat oricine sa detecteze subtilitatile sufletului uman. Acesta este motivul pentru care sunt cunoscuti a fi manipulatori excelenti. Doamnelor, ati fost avertizate! Dupa cum va puteti imagina, este destul de complicat sa avem relatii de incredere cu astfel de barbati care stiu sa jongleze intre punctele noastre forte si slabiciunile noastre. Sagetatorul este foarte bun sa puna mereu vina pe partenerul lor. Neincredere, neincredere…

3. Capricorn
De ce se afla si acest semn in linia de foc? Pentru ca este adesea remarcat din cauza caracterului sau neplacut, chiar uneori insuportabil, si asta inca din prima copilarie. Ceea ce deranjeaza la barbatul Capricorn este ca nu este niciodata multumit, are mereu ceva de spus si critica lui constanta este cu adevarat epuizanta. Isi petrece timpul plangandu-se si vazand mereu jumatatea goala a paharului. Nemultumirea se reflecta in toate actiunile sale. Inevitabil, acest tip de personaj nu este cel mai atractiv. Doamnelor, va fi nevoie de multa munca pentru a deveni calm si a putea indura viata alaturi de acest „morocanos”!

4. Pesti
Dualitatea Pestilor este infricosatoare. Mai intai vor fi draguti cu tine, apoi te vor ataca peste noapte fara a da nicio explicatie. Aceasta natura instabila si versatila va avea ceva care te deranjaza in cel mai inalt grad. Nu toata lumea poate tolera o asemenea variabilitate. Este dificil sa-si gestioneze susceptibilitatile si dispozitiile in acelasi timp. Ah, asta e sigur, a trai alaturi de el zilnic nu este usor.

5. Leu
Datorita laturii sale tiranice, Leul se ridica la rangul celor mai rele semne ale zodiacului. Iti va arata intotdeauna motivele furiei lui. Chiar si asa, nu este intotdeauna usor de gestionat. Mai ales intr-o relatie personala. Pentru ca daca domnul „perfectionist” joaca pe liderul in viata sa profesionala, luand mereu masuri stricte si severe, acasa ne-am dori sa fie altfel. Prea multa exces de zel sfarseste prin a inabusi atmosfera. Ca sa nu mai spun ca leul stie sa fie deosebit de nepoliticos si virulent verbal. Este adesea dificil sa-i identifici sentimentele. De fapt, Leul este destul de salbatic, trebuie sa se izoleze pentru a se simti bine. Prin urmare, trebuie sa fii docila si rabdatoare.

6. Taur
Datorita lenei sale legendare, Taurul ajunge rar la culmile carierei sale. Acesta viseaza in secret sa se pensioneze mult mai devreme decat se astepta. Pe de alta parte, asa cum nu va recunoaste niciodata, nu suporta ca oamenii sa-i critice actiunile. Dar gandeste-te de ce Taurul pare sa faca pereche cu femei ambitioase si hotarate. O alegere destul de surprinzatoare. Un adevarat mister…


Author

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *