Mirabela Dauer ține foarte mult la sănătatea sa. Artista își dorește să trăiască fericită și sănătoasă cât mai multă vreme.

Mirabela Dauer este una dintre cele mai de succes artiste de la noi din țară.

A muncit foarte mult de-a lungul timpului și și-a dedicat viața carierei sale.

Acum are 74 de ani și privește cu mândrie la ce a reușit să realizeze.

Cântăreața își dorește să aibă o viață cât mai lungă și mai fericită, motiv pentru care are foarte mare gijă de ea.
Mirabela Dauer este o persoană foarte energică, așa că face tot ce-i stă în putință pentru a se menține în cea mai bună formă. A trecut prin momente foarte dificile atunci când a aflat că are cancer în anul 2018, însă nu s-a lăsat nicio secundă și a reușit să iasă învingătoare din lupta cu această boală nemiloasă.
Mirabela Dauer ține foarte mult la sănătatea ei
În cadrul unei emisiuni TV, Mirabela Dauer a vorbit despre cum reușește să își păstreze tonusul și energia la 74 de ani. Artista nu se neglijează absolut deloc și, de asemenea, a profitat din plin de pandemie oferindu-și timp doar pentru ea.

Mirabela Dauer iubește foarte mult viața, mărturisind că își dorește să fie sănătoasă pentru a nu deveni o povară pentru apropiații ei.

„Nu pot să spun că eu mă iubesc.

Eu nu mă iubesc, stau prost, dar am grijă de mine. Eu iubesc foarte tare viața. Și atunci, pentru că nu vreau să mor, nu vreau să zac, ca prietenii mei și oamenii mei dragi să aibă grija mea… Eu nu vreau să fiu o povară, atunci, am grijă de mine”, a declarat Mirabela Dauer.
Mirabela Dauer se îngrijește constant de aproximativ 50 de ani. În fiecare lună este prezentă în cabinetul cosmeticienei pentru tratamente faciale.

„De la 25 de ani mă duc la cosmetică. Primii ani, mă duceam cu avionul în fiecare lună, la Târgu Mureș. Acolo am început, după care a plecat în Ungaria și am rămas aici. Acum, cu pandemia, am mai sărit câte o lună”, a spus Mirabela Dauer.


Author

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *