Andreea Marin și Adrian Brâncoveanu formează un cuplu solid de mai bine de patru ani.

Cei doi se înțeleg de minune, iar începutul de an i-a prins pe cei doi îndrăgostiți într-o vacanță bine meritată la munte.

Totuși, un detaliu a ieșit la iveală, iar fanii Andreei Marin s-au gândit imediat la o nuntă în viitorul apropiat.
Andreea Marin și Adrian Brâncoveanu are o relație de iubire matură, iar respectul și sinceritatea sunt principalele concepte după care se ghidează relația lor. Cum cei doi sunt împreună de mai bine de patru ani, iar admiratorii celor doi și-au pus de multe ori întrebarea legată de o posibilă viitoare nuntă. Andreea Marin nu a declarat nimic despre acest subiect până acum, însă un detaliu i-a pus pe gânduri pe internauți.

Anul nou a găsit-o pe prezentatoarea tv într-o vacanță de vis la munte, alături de partenerul său de viață. Andreea Marin a postat câteva fotografii din sejurul său și a distribuit un mesaj plin de recunoștință pentru prezent. Totuși, într-una dintre imagini, vedeta apare cu un inel pe deget, iar admiratorii Zânei s-au gândit imediat la o posibilă logodnă între ea și Adrian Brâncoveanu.

„Cel mai vesel sfârșit de an și cel mai frumos început! Și totuși, oriunde am hoinări, nicăieri nu e mai bine ca acasă! Cel mai bun și sănătos somn e cu capul pe perna mea și tot acolo se nasc visele pentru noul an! Home sweet home!”, a scris Andreea Marin pe Instagram.

În ceea ce privește inelul ce strălucește pe degetul său, Andreea Marin nu a dat curs speculațiilor și nu a oferit niciun punct de vedere până în acest moment.

„În momentul în care va fi cazul, voi spune (n.r. – despre nuntă). Nu există un astfel de plan. Da, locuim împreună. Nu trebuie să fiu măritată pentru asta!”, a declarat vedeta acum ceva timp într-un interviu.


Author

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *