Corina Dănilă este una dintre cele mai îndrăgite figuri din televiziunea română, atât pentru cariera sa în domeniul actoriei, cât și pentru activitatea sa de pe micile ecrane. S-a afirmat în calitate de actriță și prezentatoare de televiziune, a cucerit publicul din țara noastră, dar a fost mereu modestă atunci când a venit vorba de viața sa preferată. Pentru mult timp, nimeni nu a știut că se confruntă cu probleme de sănătate, pe care le-a ignorat mult timp.

Corina Dănilă, destănuiri despre problemele sale de sănătate. A oferit informații despre afecțiunea cu care a fost diagnosticată
În vârstă de 50 de ani, Corina Dănilă este o prezență deosebită pe micile ecrane. În urmă cu mai bine de 20 de ani aducea la viață unele dintre cele mai îndrăgite personaje din telenovelele difuzate pe „Acasă TV”, iar ulterior s-a concentrat pe activitatea de pe scena teatrului. Acum este gazda emisiunii „Gala umorului’ de pe TVR2, unde aduce cu multă bucurie în suflet zâmbete pe buzele spectatorilor săi.

Cu toate că a strălucit mereu în fața camerelor de luat vederi, actrița a preferat să fie reținută atunci când a venit vorba despre dezvăluirile din viața sa personală. Problemele cu care s-a confruntat de-a lungul anilor nu au fost cunoscute publicului din țara noastră, preferând să le mascheze perfect cu zâmbete și multă energie pozitivă.

Recent, a dezvăluit că are probleme de sănătate, pe care a ales mult timp să le ignore. Este vorba despre vitiligo, o afecțiune care provoacă depigmentarea pielii.

Fiind concentrată pe activitatea sa profesională, actrița nu s-a ocupat la timp de problemele sale. Totul s-a schimbat însă în ultimul timp, deoarece afecțiunea sa a avansat în mod semnificativ.

„De ceva vreme eu mă confrunt cu niște probleme de sănătate și anume cu o declanșare a unei boli autoimune, care s-a întâmplat acum niște ani, dar pe care am neglijat-o, nu m-am preocupat sub nicio formă, am zis că nu trebuie să-i dau importantă, deși a început să avanseze toată această problema și anume, vitiligo.M-am hotărât chiar să mă preocupe această problema pe care o am!”, a spus Corina Dănilă.

Actrița a încercat să-și ascundă afecțiunea

Pentru Corina Dănilă, efectele acestei boli sunt vizibile la nivelul mâinilor, însă a reușit cu succes să le ascundă cu machiaj. Și-a dorit să facă acest lucru din respect pentru oamenii care o urmăresc, în fața cărora a vrut mereu să-și practice cu dragoste meseria.

„Încercam din respect față de spectatorii de la teatru, sau față de telespectatori să nu să ascund, să maschez acest aspect depigmentat pe care îl am pe mâini, tocmai pentru că oamenii din sala sau din față micului ecran să nu fie atenți la problema mea de pe mâini, ci la ceea ce vreau să le transmit, la intențiile mele artistice!”, a mai adăugat actrița.


Author

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *