Tatăl lui Gabriel Torje (32 de ani), Vasile Torje, s-a stins din viață în urmă cu câteva ore, anunțul fiind făcut chiar de fotbalistul lui Dinamo.

A murit tată lui Gabi Torje

Torje a fost învoit de Dinamo în ultima perioadă din cauza unor probleme personale, iar cel mai negru scenariu a fost confirmat de jucător:

„Ai fost persoana care m-a dus la fotbal prima oară, care m-ai învățat să alerg pe un teren de fotbal, care m-ai certat atunci cand a trebuit, care m-ai felicitat atunci când am meritat, ai fost și vei rămâne veșnic in inima mea! DRUM LIN TATA”, a scris Torje, pe Instagram.

Vlad Chiricheș i-a transmis „condoleanțe” lui Torje, pe Instagram.

Dinamo, locul 15 în Liga 1
Dinamo rămâne într-o situație critică după eșecul dur de la Botoșani, scor 0-4. De 18 ori campioana României, Dinamo ocupă locul 15, cu 12 puncte acumulate în 24 de etape.

FC Botoșani și-a consolidat locul 4, cu 41 de puncte. Moldovenii se află acum la șapte puncte de Rapid, prima formație aflată sub linia de play-off.

Dinamo are cea mai slabă apărare din Liga 1, cu 52 de goluri încasate în 24 de etape! „Câinii” se află la 11 puncte de U Craiova 1948, ocupanta poziției de baraj. Șansa dinamoviștilor o reprezintă play-out-ul, unde se vor înjumătăți punctele și toate formațiile din a doua parte a clasamentului se vor duela între ele.


Author

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *