Corina Chiriac este una dintre cele mai îndrăgite artiste de muzică ușoară. După 50 de ani de muncă, artista a ajuns să aibă unele dificultăţi financiare.

Corina Chiriac are o carieră de invidiat. A compus și interpretat o mulțime de melodii, a realizat și prezentat emisiuni la Tv, dar pensia pe care o primește după 50 de ani de muncă ar fi una destul de mică.

Artista a recunoscut într-un interviu acordat revistei Formula As, că a fost nevoită să-și reducă toate cheltuielile.

Corina Chiriac a vorbit și despre cum își petrece timpul și a oferit câteva sfaturi celor care o îndrăgesc.

Corina Chiriac, dezvăluiri dureroase după 50 de ani de carieră. “Mi-am redus cheltuielile”
Corina Chiriac are o carieră impresionantă, care i-a oferit de-a lungul timpului multe satisfacții. Acum însă, după 50 de ani de muncă, artista ar avea o pensie mică și trăiește cu grija zilei de mâine.

Interpreta de muzică ușoară a recunoscut că și-a redus toate cheltuielile pentru a putea depăși această perioadă. Mai mult, a ajuns să se gândească la faptul că nu ar fi trebuit să scoată CD-uri pe cheltuială proprie.

“Am, desigur, o pen­sie. Dincolo de asta, mi-am redus la minimă nece­si­tate cheltuielile. Poate că dacă bănuiam ce vre­muri vin, nu mai scoteam CD-uri pe cheltuială pro­prie.

Experiența de viață m-a învățat să răzbat în toate aspectele ei. Eu sunt un Scorpion supraviețuitor, prin spiritul meu liber”, a spus Corina Chiriac pentru Formula As.

Artista, în vârstă de 72 de ani, este extrem de optimistă și mereu cu zâmbetul pe buze. Recunoaște însă, că uneori se simte singură. În timp, cărțile i-au devenit cele mai bune prietene.

“Citesc ce vreau, am preocupări care-mi creea­ză plăcere și confort, îmi umplu timpul numai cu lu­cruri care îmi țin spiritul sus. Bunăoară, hrănesc pi­sicile și porumbeii din cartier. Acest lucru face par­te din ritualul meu zilnic, cu tipic, cu ore fixe.

Cele mai impor­tante sunt preocupările intelec­tua­le: citesc cu nesaț tot ceea ce mă pasionează”, a mai dezvăluit artista.

Indiferent de greutățile care apar, Corina Chiriac spune că mereu va iubi viața și a avut un sfat pentru cei care o apreciază.

“Aș povățui oamenii să rămână curioși în această perioadă. Să studieze. Trebuie să iubim viața, dra­gii mei! Până o pierdem, o iubim, o trăim cu puțină încăpățânare, cu un pic de umor, cu iubire și cu gândul liber”, a mai spus îndrăgita artistă pentru Formula As.


Author

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *