Petre Roman este pregătit pentru un nou start în viața sa.

Petre Roman demonstrează că niciodată nu este prea târziu să începi de la zero. După ce a trăit o viață întreagă în România, politicianul are de gând să plece și să nu mai privească înapoi.

Decizia nu a fost luată de azi pe mâine, ci are în spate un motiv întemeiat.

Petre Roman este decis. Tatăl Oanei și-a făcut bagajele și este pe picior de plecare. Acesta nu mai vrea să audă de România, mai ales după ce a primit o ofertă de nerefuzat. Fostul premier a avut o carieră strălucitoare în domeniul politic, dar și în cel academic, iar asta i-a deschis multe porți.

Reacția Oanei când a aflat că Petre Roman pleacă din țară
Petre Roman a primit una dintre cele mai bune propuneri din ultima vreme. O prestigioasă universitate de peste hotare i-a recunoscut meritele și îl vrea în corpul ei academic. Este vorba despre Universitatea din Geneva care l-a propus ca fiind președintele ei.

Universitatea respectivă este una dintre unitățile de învățământ de top din lume, așa că politicianul nu avea cum să refuze oferta. Petre Roman este pregătit de plecare, dar nu va merge singur. Acesta va fi însoțit de partenera lui de viașă, Silvia Chifiriuc, dar și de fiul lor.

Oana Roman, fiica sa, a fost printre primele persoane care au aflat de decizia tatălui ei. Contrar așteptărilor, Oana se bucură pentru cel care i-a dat viață și chiar îl încurajează în acest demers.

„Ce credeţi? Azi mă sună tata. Printre altele, ca şi cum mi-ar fi spus că s-a dus la colţul străzii să cumpere o pâine, mi-a spus că în luna decembrie a fost numit Preşedintele Universităţii din Geneva. Una dintre cele mai mari universităţi din Elveţia. Mă bucur foarte tare pentru el că scapă de ţara asta de doi bani şi că oamenii din afară îi recunosc meritele”, a povestit Oana Roman despre decizia lui Petre Roman.


Author

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *