Zodia Săgetător are multe motive de bucurie în luna martie 2022. Tot ce va face va ieși ca la carte. Este o perioadă a renașterii din punct de vedere profesional.

Pentru zodia Săgetător, luna martie 2022 aduce multe proiecte de viitor. Nativii de foc vor pune osul la treabă mai mult ca niciodată și vor dovedi că sunt pregătiți să facă față celor mai mari provocări cu care s-au întâlnit vreodată.

Pentru Săgetători, prima jumătate a lunii înseamnă multă trudă. Până pe 15 martie, au de făcut o serie de lucruri care nu mai suportă amânare. De asemenea, vor fi puși în situația de a rezolva problemele celorlalți.

Vor primi recunoștința necesară pentru implicarea lor, căci s-ar putea să fie remunerați consistent pentru soluțiile lor salvatoare.

Zodia Săgetător în luna martie 2022
Tot în prima jumătate a lunii, Săgetătorii vor comunica mai eficient cu persoanele pe care nu prea le au la suflet. Învață să jongleze între jumătățile de adevăruri pe care ceilalți le spun.

Se prind din prima de intențiile reale ale interlocutorilor și s-ar putea ca prin perspicacitatea lor să le dea șah mat multora.

În a doua jumătate a lui martie, nativii de foc încep tot felul de proiecte interesante. Săgetătorii sunt tot mai tentați să aibă propriile lor afaceri.

Au parte de ajutor în acest sens, însă ideile principale le aparțin în întregime. După data de 16 martie vine și o perioadă de răsfăț. Finalul de lună îi poate găsi într-o vacanță improvizată alături de persoana iubită sau de prieteni.

Nativii de foc merită din plin să se relaxeze, mai ales dacă sunt aproape persoanele care îi facă să se simtă în largul lor și să zâmbească. Este o perioadă foarte bună și pentru modificările pe care au vrut să le facă prin casă.

Zilele norocoase și zilele ghinioniste
Zilele norocoase pentru nativii de foc sunt 1, 8, 9, 12, 13, 17 și 29 martie 2022. Pe 1, de Mărțișor, sunt norocoase în speciale femeile născute în Săgetător. Primesc câteva cadouri neașteptate.

Zilele de 8 și 9 martie se pot lăsa cu acorduri importante care le aduc bani în plus în conturile bancare.

12 și 13 sunt zile foarte bune pentru a iniția business-uri. 17 și 29 martie sunt zile excelente pentru cei care au de gând să călătorească.

Zilele ghinioniste sunt doar două: 6 și 10 martie. În aceste două zile, Săgetătorii nu trebuie să dea curs provocărilor colegilor răutăcioși de la locul de muncă. Mulți vor să le pună bețe-n roate.


Author

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *