Zodiac chinezesc pentru săptămâna 21-27 februarie 2022: Mistreții pierd un pariu important pe care l-au făcut cu cineva pe o temă destul de sensibilă.

Potrivit celui mai nou zodiac chinezesc, cel pentru săptămâna 21-27 februarie 2022, mai multe semne zodiacale vor avea o perioadă destul de bună, plină de tot felul de oferte interesante de viață.

Oportunitățile le vor da târcoale în special Iepurilor și Tigrilor, dar nu sunt singurii avantajați din cele 12 semne.

Mistreții pot pierde un pariu pentru care au băgat mâna în foc. Realitatea vine să le contrazică previziunile. Vor trebui să admită că de data aceasta au dat greș.

Caii din zodiacul chinezesc se implică în tot felul de acțiuni umanitare. Sunt tot mai sensibili la problemele celor din jur. Asta îi va scoate în față, iar cei din jur vor descoperi această latură pe care ei nu o prea arată.

Maimuțele au o săptămână plină de energie pozitivă, de spiritualitate, dar și de creștere profesională. Mai fac ele niște giumbușlucuri pentru a ocoli anumite reguli, dar asta nu le va pune în pericol poziția socială.

Dragonii sunt puși pe harță toată săptămâna. Apar tot felul de discuții care îi duc în niște zone neplăcute, în niște scenarii care pe cei din jur îi fac să se crucească.

Câinii încep tot felul de proiecte noi. Au parte de ajutor din partea unei persoane din familie. Se pot lansa în domenii cu care până acum nu aveau nici în clin, nici în mânecă.

Șobolanii recurg la tactici noi pentru a obține lucrurile pe care și le doresc. Sunt foarte buni manipulatori și s-ar putea să le iasă toate pasențele.

Cocoșii decid să nu mai tacă. Vor spune tot ce au pe suflet, indiferent de cât de mult ar putea suferi cei din jur.

Șerpii sunt studioșii zodiacului în săptămâna care vine. Citesc mult și se pregătesc pentru o schimbare profesională radicală.


Author

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *