In urma cu trei ani, Marinela Chelaru a fost la un pas sa-si piarda viata. Actrita a suferit o interventie chirugicala complicata la inima. Medicii i-au salvat viata in ultimul moment.

Doctorita actritei Marinela Chelaru a convins-o cu greu sa se opereze la inima, avand un diagnostic alarmant, care ii punea viata in pericol.

„Doctorita care m-a operat la inima, dupa ce una dintre vene se necrozase si riscam sa mor, se pregatea de nunta, acum trei ani, dupa interventia mea chirurgicala. Mi-a povestit de petrecere, dar si ca si-ar dori ca la nunta sa cante Irina Loghin, artista ei preferata. Atunci, am pus la cale o surpriza.

Am rugat-o pe doamna Irina Loghin sa ma ajute sa ma revansez fata de doctorita mea, care m-a intors din moarte, insa am specificat ca nu am bani sa o platesc, caci traiesc de pe o zi pe alta.

Dansa a spus da, dar nu credeam ca o sa vina, stiind cate alte contracte are. A aparut la ora stabilita, a cantat nu doar 2-3 piese, cat o rugasem, ci aproape o ora. A fost aplaudata, iar doctorita mea, care era mireasa, era atat de fericita! Mirii au plans! Iar la plecare, cand am petrecut-o cu totii, Irina Loghin s-a intors catre doctorita si i-a spus, pe un ton bland: ”Va rog sa aveti grija de Marinela, sa fie bine!„, a declarat Marinela Chelaru.


Author

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *