Olguța Berbec a vorbit despre relația pe care a avut-o cu Petrică Mîțu Stoian. Interpretul i-a dat sfaturi foarte bune solistei de muzică populară, după cum a declarat aceasta.

Olguța Berbec (37 de ani) a vorbit despre relația pe care a avut-o cu mentorul său, Petrică Mîțu Stoian. Artistul s-a stins din viață cu mai bine de trei luni în urmă.

Cei doi au avut o relație foarte bună, iar regretatul interpret de muzică populară i-a fost mentor artistei. Olguța Berbec a spus că sfaturile lui au ajutat-o întotdeauna.

Cântăreața nu poate vorbi nici acum la trecut despre Petrică Mîțu Stoian. De-a lungul timpului, solistul i-a dat multe sfaturi bune, care au ajutat-o în cariera muzicală.

Olguța Berbec, despre relația cu Petrică Mîțu Stoian
Petrică Mîțu Stoian încă este prezent pentru Olguța Berbec, la mai bine de trei luni de când a murit. Artista are numai lucruri bune de spus despre regretatul cântăreț, mai ales că acesta i-a fost alături de multe ori.

Înainte de a imprima primul album cu dirijorul Nicolae Botgros, artistei i-a fost foarte teamă.

Din fericire, Petrică Mîțu Stoian a încurajat-o și i-a spus că ar trebui să imprime albumul ca să facă un pas important în carieră. Acest lucru s-a și întâmplat, ulterior.

“Am avut o relație bună cu Petrică Mîțu Stoian. Îmi este aproape imposibil să vorbesc la trecut, pentru că pentru mine este foarte prezent, cred că și pentru public, fiindcă au rămas atât de multe cântece, atât de multe imagini, încât e ca și cum ar fi într-un turneu și așteptăm să se întoarcă.

În ce privește sfaturile, aș putea spune că a avut un cuvânt important de spus când am imprimat primul album cu maestrul Nicolae Botgros.

Eram foarte temătoare să fac lucrul acesta, mă gândeam că poate e prea mult pentru mine, oare pot să fac asta și cum trebuie să procedez.

Mi-a dat curaj și mi-a spus clar: trebuie să imprimi la Chișinău și dacă vrei să faci un pas mare în față. A avut dreptate și cred că a fost un moment cheie.”, a declarat Olguța Berbec pentru wowbiz.ro.

Petrică Mîțu Stoia a cântat la nunta artistei
În cadrul aceluiași interviu, Olguța Berbec a spus că fiecare moment alături de mentorul ei a fost special, dar există unul de care își va aminti mereu cu drag.

Petrică Mîțu Stoian a cântat la nunta interpretei de muzică populară. Aceasta și-a dorit foarte mult ca regretatul solist să cânte la cel mai important eveniment din viața ei. Dorința i-a fost îndeplinită, iar vedeta s-a simțit foarte bine să-l aibă acolo.

Olguța Berbec a mai spus că l-a apreciat întotdeauna pe cel care i-a fost mentor și care a ajutat-o cu cele mai bune sfaturi de-a lungul carierei.

“Pe parcursul timpului ne-am întâlnit la diverse evenimente și unul dintre cele mai importante din viața mea, care contează foarte mult, mi l-am dorit foarte mult la nunta noastră și a fost prezent.

A cântat și, de fiecare dată când îmi aduc aminte, am o bucurie în suflet că a fost prezent acolo. Nunta a avut loc la Timișoara, eu sunt din Mehedinți și am simțit, cumva, că nu sunt singură între bănățeni.

Aveam mehedințeanul cel mai de frunte la nuntă, m-a făcut fericită cu acest lucru. Legat de ceea ce vă povestesc acum, am mulțumirea că pe tot parcursul vieții, l-am asigurat de prețuirea mea, nu am regrete de niciun fel la modul că trebuia să îi spun sau să fac mai mult.

Mi-a fost drag și întotdeauna când am avut ocazia, i-a arătat respect și prețuire.”, a adăugat Olguța Berbec.


Author

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *