Horoscopul săptămânal realizat de astrologul Maria Sârbu, pentru perioada 28 februarie – 6 martie 2022, vine cu vești importante, dar și cu unele avertismente din partea astrelor.

Berbecii trebuie să se bazeze pe busola lor și pe cei cu care pot colabora. Au capacitatea de a-și arăta energia, grija față de ceilalți.

Taurii trebuie să își analizeze mai bine deciziile. Duc o luptă grea și nu se va închide foarte repede.

Horoscop realizat de Maria Sârbu pentru săptămâna 28 februarie – 6 martie 2022
Gemenii sunt într-un haos și nici de aici încolo, în zece ani, nu se va încheia haosul. Trebuie să rămână în sfera rațiunii, a concretului. Nu trebuie să se lase captivi în haos.

Racii sunt într-un moment în care ar trebui să aprecieze timpul pe care îl au. Să nu se lase pradă celor care nu sunt mândri de ei.

Leii au nevoie de timp să se lumineze, să aducă lumină celor care s-au pierdut. Nativii de foc trebuie să își conserve puterea, să se concentreze mai bine pe tot ceea ce fac.

Fecioarele au tot felul de traume de vindecat. Încep o perioadă în care nu trebuie să facă anumite compromisuri. Trebuie să se țină de cuvânt în primul rând față de ele însele.

Balanțele sunt într-un moment greoi. Nativii de aer sunt cele care trebuie să țină echilibrul în lucrurile pe care le au de gestionat.

Scorpionii au o perioadă care nu le dă pace. Sunt atacați din toate părțile, uneori, poate în mod îndreptățit. Trebuie să își dea seama unde au greșit ca să mai poată repara ceva.

Săgetătorii au nevoie de rezistență
Săgetătorii sunt și ei într-o luptă nu tocmai pozitivă. Trebuie să mai reziste puțin, căci au niște încercări destul de grele.

Capricornii au prea multă tristețe în ei. Se simt ușor descumpăniți.

Vărsătorii sunt pe ultima sută de metri în multe puncte de vedere. Saturn mișcă pe zona lor astrală și au de învățat multe lecții de viață. Pe 1 martie sau pe 6 apar niște semne interesante pentru ei. Trebuie să fie prezenți pe partea pe care i-a construit Divinitatea.

Peștii nu trebuie să se lase corupți de perioada dificilă prin care trăiesc. Fiind în era Vărsătorului, multe lucruri se fac târziu, dar ele trebuie făcute.


Author

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *