Un colonel american a făcut un anunț de-a dreptul surprinzător despre războiul dintre Rusia și Ucraina, subliniind faptul că Vladimir Putin ar putea încheia conflictul curând.

Douglas Macgregor, colonel și fost consilier în Ministerul Apărării din SUA, a lansat o declarație controversată. Militarul a vorbit despre trupele din Ucraina care sunt înconjurate de armata Federației Ruse.

Colonel american, anunț surprinzător. Războiul dintre Rusia și Ucraina se apropie de final
Colonelul a afirmat la Fox News că Vladimir Putin nu va accepta niciodată ca Ucraina să intre în NATO. De asemenea, Douglas Macgregor a mai punctat faptul că politicianul nu dorește niciun fel de confruntare cu Alianța.

Mai mult decât atât, cadrul militar american este de părere că războiul a fost deja câștigat de președintele rus, care trebuie numai să stabilească o înțelegere cu șeful statului ucrainean, Volodimir Zelenski.

În momentul de față totul ține de a doua rundă de negocieri, unde președintele Ucrainei urmează să se întâlnească cu reprezentanții lui Vladimir Putin.

Vladimir Putin va fi fericit cu această situație
„Așa cum noi n-am tolera rachete rusești în Cuba. Și noi i-am ignorat și în final, au acționat. Nu are de gând să permită Ucrainei, sub nicio formă, să intre în NATO. Ceea ce se întâmplă acum e că bătălia din Estul Ucrainei este aproape gata, toate trupele ucrainene au fost înconjurate și izolate.

E vorba despre 20-30.000 de soldați și dacă nu se predau în următoarele 24 de ore, suspectez că vor fi anihilați. De aceea Zelenski se întâlnește cu reprezentanții lui Putin. Partida e jucată și trebuie să negocieze cea mai bună înțelegere pe care o poate obține.

Președintele SUA i-a spus că dacă optează pentru neutralitatea Ucrainei, noi îl vom sprijini. Cred că Putin va accepta asta pentru vestul Ucrainei, adică Ucraina de dincolo de Nipru.

Dar înapoi, în Est, nu știu dacă va forma o nouă republică, o va anexa la Rusia… Nu știu. Dar știu că teritoriul de la Vest de la Nipru nu este al său. Dar va fi fericit cu această situație, dacă acel teritoriu își va declara neutralitatea”, a spus Douglas Macgregor.


Author

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *