Trei zodii vor fi sub protecție divină până la sfârșitul lunii martie 2022. Orice decizie vor lua, astrele vor fi de partea lor. Află mai jos dacă te numeri printre ele!

Pentru trei zodii, luna martie 2022 este una plină de lucruri frumoase. Vor fi protejate de Divinitate până la începutul lui aprilie. Toate eforturile lor vor fi recunoscute, iar dacă la un moment dat se vor simți debusolate, li se va lumina imediat calea.

Martie este o lună a reînnoirii, o lună care vine de obicei cu speranță, care ne dă iluzia unui început mai bun. Pentru trei zodii, începutul primăverii chiar așa este. Este vorba despre o zodie de foc, una de apă și una de aer.

Prima pe lista celor trei semne care au o stea norocoasă în această perioadă destul de tulbure este zodia Scorpion. 2020 și 2021 nu au fost ani ușori pentru nativii de apă. Din februarie încoace, însă, observă și ei că lucrurile încep să intre pe făgașul normal.

Mulți dintre Scorpioni se miră că le merge bine, având în vedere că nu au făcut mare lucru pentru asta. Ei bine, chiar dacă nu pot explica prin fapte de unde această schimbare, în mod inconștient ei s-au schimbat. În primul rând, majoritatea fenomenelor astrologice de până acum le-au sugerat să renunțe la orgoliu și la tentația de a-i manipula pe ceilalți.

Sunt două dintre aspectele care s-au schimbat foarte mult, chiar dacă țin de esența acestor nativi. Până la sfârșitul lui martie, Scorpionii primesc dovezi de afecțiune fix de la cine nu se așteptau.

Săgetătorii, noroc la bani
Și Săgetătorii au o lună destul de bună. Am putea spune că este o perioadă perfectă mai ales din punct de vedere financiar. Oricât de multe cheltuieli ar avea de făcut, nativii de foc vor reuși să o scoată la capăt și să-și permită în continuare anumite mofturi, anumite capricii.

Ultimii, dar nu cei din urmă, sunt Vărsătorii. De mai bine de un an ne aflăm în era Vărsătorului, iar asta o vor simți ei mai ales în lunile martie, aprilie și mai. Până la final de martie, Vărsătorii vor ieși în evidență cu un proiect profesional ori un proiect de viață grandios.


Author

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *