Horoscop de weekend. Astrologul Neti Sandu a prezentat, la stirileprotv, previziunile astrale pentru toti nativii cercului zodiacal. Afla ce ti-au pregatit astrele.

BERBEC

Va luati o scurta vacanta, daca tot ati muncit peste masura, si o sa va refaceti fortele ca sa va luati un nou avant din mai incolo. Va faceti program cu grupul, poate aveti o preocupare deconectanta si o sa va destindeti, ca ati dedicat destul timp si activitatilor profesionale.

TAUR

Se poate sa faceti niste cheltuieli care sa va destabilizeze, un pic, din punct de vedere financiar si sa va descurcati, totusi. Or sa va fie apreciate toate lucrurile pe care le realizati in perioada asta si o sa va treziti cu recompense, poate se va vorbi despre reusitele voastre si o sa va creasca stima de sine.

GEMENI

Se rezolva o problema scriptica si veti face progrese in plan profesional, veti primi si bani – se anunta castiguri. Noutati, poate va invita cineva intr-o plimbare prin tara, sau chiar peste granita, si o sa va prinda bine sa mai vedeti si alte locuri, si lume diferita.

RAC

O sa puteti pleca in plimbare prin tara si sa va-ntoarceti duminica-asta daca aveti unde sa va cazati, poate stati la niste rude, sau prieteni. Vi se implineste o dorinta, sunt chestiuni vechi care se rezolva dupa lungi asteptari si o sa va croiti un alt drum pe scena sociala, va fi o repunere in valoare.

LEU

O sa va bucurati de prezenta cuiva care vrea sa va recucereasca, daca nu i-a luat nimeni locul, doar asa! O sa va interesati de banii pe care trebuie sa-i primiti ca sa vi-i luati odata, sa va platiti toate darile, ca sa nu luati amenzi – scoateti lista datoriilor si bifati din ele.

FECIOARA

Poate va faceti timp sa petreceti zilele libere cu fiinta iubita ca sa va mearga si mai bine in relatie, sa empatizati. O sa interactionati cu niste oameni ca sa dati drumul unui proiect care o sa v-aduca beneficii, ca e de lucru pe o perioada mai mare de timp si munca de echipa e de baza.

BALANTA

O sa va bucurati de atmosfera buna in familie si poate-l sarbatoriti pe unul dintre ai vostri, si mai chemati un prieten, doi. Vi se lanseaza invitatia ca sa plecati pe undeva la distractie ca sa va relaxati ca i s-a facut cuiva dor de voi si simtiti si voi nevoia sa va vedeti.

SCORPION

E posibil sa apara cineva care sa va implineasca un vis si sa aveti o viata de cuplu fericita ca nu va place sa fiti singuri. Se poate sa va gasiti ceva de lucru in particular si sa va reglati cu banii, ca salariul nu era suficient si cheltuielile nu-s deloc putine.

SAGETATOR

O sa va bucurati de ajutorul unor oameni care va stau la dispozitie si poate o sa fiti scutiti de alergatura, efort si bani. Poate o sa va ocupati de gospodarie, de familie, sunt activitati la care toata lumea o sa puna umarul si o sa puneti toate lucrurile la punct.

CAPRICORN

O revedere emotionanta, poate vin niste rude in vizita si o sa aveti o petrecere in familie, la care o sa puna toata lumea umarul. O sa mai adunati niste bani ca sa va puteti plati darile, mai puneti si ceva deoparte si o sa aveti pentru o iesire cu familia in week-end, sa va recreati.

VARSATOR

Poate plecati pe undeva, ca e un eveniment festiv la care vreti sa ajungeti si poate plecati de azi. Poate va mai luati o colaborare ca sa va suplimentati veniturile ca aveti de gand sa faceti o investitie si sa va ramana banii necesari pentru rate si facturi.

PESTI

O reusita care sa v-aduca atat bani, cat si vizibilitate sa mai urcati o treapta in cariera, ca o sa primiti aprecieri la scena deschisa. O sa va bucurati de niste avantaje care-or sa v-aduca niste inlesniri la serviciu si o sa va extindeti afacerile daca totul o sa mearga snur.


Author

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *