Rusia amenință SUA! Liderii de la Kremlin s-au autoseziat în legătură cu ajutorul pe care Ucraina îl primește din partea Statelor Unite ale Americii.

Este vorba despre armament și muniție pe care armata ucrainiană îl folosește pentru a se apără de invazia rusă.

Rusia amenință că va bombarda convoaiele cu arme trimise de SUA în Ucraina

Adjunctul ministrului rus de Externe a avertizat Statele Unite ale Americii să înceteze transferul de armament către Ucraina.

Armata rusă atrage atenția că toate convoaiele cu arme trimise în Ucraina vor fi considerate ținte legitime.

Iată declarația adjunctului ministrului de Externe al Moscovei:

Rusia a avertizat SUA că transferul armelor din mai multe țări pe care le orchestrează nu este doar o mișcare periculoasă, ci este și o acțiune care face ca acele convoaie să devină ținte legitime, a declarat Serghei Ryabkov, potrivit Nbc Washington.

Acesta a mai spus că Statele Unite sunt sursa tensiunii maxime pe platformele internaționale și a criticat sancțiunile pe care SUA le-au aplicat Rusiei, precizând că Moscova va reacționa moderat pentru a diminua daunele economice.

Riabkov a ținut să precizeze că “garanţiile de securitate” cerute de Rusia Occidentului, inclusiv asigurarea că Ucraina nu va adera niciodată la NATO, nu mai sunt valabile.

Situaţia s-a schimbat complet. Chestiunea este acum să obţinem implementarea obiectivelor liderilor noştri, a declarat Riabkov.

Rusia are o listă de sancțiuni pentru Occident

Rusia a pregătit și curând va publica o listă cu sancțiuni de represalii împotriva Occidentului.

Liderul de la Kremlin a declarat că decizia de a interveni militar în Ucraina a fost foarte dificilă și a subliniat că sancţiunile occidentale împotriva Rusiei sunt asemănătoare unei declaraţii de război.

Vom considera orice astfel de evoluţie ca fiind o participare la conflictul armat a oricărei ţări de pe teritoriul căreia este creată o ameninţare la adresa armatei noastre, a declarat Putin.

Sâmbătă, 12 martie 2022, în cea de-a 17-a zi de război, armata rusă primește unități de luptă la frontiera sudică, din partea Belarus. Convoiul militar rusesc lung de aproximativ 64 de kilometri, care se îndrepta spre Kiev, a fost “dispersat şi redesfăşurat”.

Până acum au existat trei runde de negocieri între delegația rusă și cea ucrainiană, însă fără rezultate notabile.


Author

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *