Volodimir Zelenski, mesaj pentru mamele din Rusia. Președintele Ucrainei continuă să lupte alături de poporul său, împotriva Rusiei. Zelenski este activ pe rețelele de socializare și continuă să le transmită tuturor oamenilor că el va lupta pentru țara sa. Recent, liderul ucrainean a transmis un mesaj pentru mamele soldaților ruși.

Volodimir Zelenski, mesaj pentru mamele din Rusia: „Nu vă trimiteți copiii la război”
Președintele Ucrainei a dat dovadă de curaj și responsabilitate odată cu invadarea Rusiei în Ucraina. Deși au murit civili și copii, iar marile orașe ale țării sunt distruse, Zelenski continuă să lupte pentru țara lui, încuranjându-i în fiecare zi pe cetățenii săi. Recent, Volodimir Zelenski a transmis un mesaj în care a vorbit despre rezistența armatei ucrainen, despre curajul soldaților, dar și despre pierderile Rusiei.

Zelenski a cerut eliberarea primarului din Melitopol acuzând-i pe ruși că acțiunile lor sunt asemănătoarea teroriștilor ISIS. De asemenea, Zelenski le-a transmis un mesaj soldaților ruși, spunându-le că se pot salva, dacă predau armele și pleacă acasă. Mai mult, liderul ucrainean le-a transmis mamelor din Rusia să nu-și trimită copiii la război într-o țară străină.

”Oameni puternici, într-o ţară de oţel. Ieşiţi din Ucraina. Evident, acesta este un semn de slăbiciune din partea invadatorilor care nu au găsit niciun sprijin pe pământurile noastre, deşi au contat pe el (…) este clar pentru orice stat democratic din lume că un primar ales legitim este cu adevărat reprezentantul oamenilor (…) Rusia probabil îşi imaginează că un primar este un şef care poate fi uşor înlăturat şi nu înseamnă nimic. Dar aici este Ucraina, aici este Europa, o lume democratică, prin urmare, capturarea primarului din Melitopol, este o crimă nu dar faţă de o persoană, nu doar faţă de o comunitate anume sau faţă de Ucraina, ci şi faţă de democraţia însăşi”, a mai afirmat Zelenski.

Zelenski, un nou mesaj pentru mamele soldaților ruși
Acesta a afirmat că trupele rusești au distrus coridoarele umanitare, dar, 7.144 de oameni au fost salvați din mai multe orașe, iar operațiunea va continua în zilele următoare. ”Vom face totul pentru a aduce ajutor umanitar în oraşele din Ucraina”, a mai afirmat preşedintele. Președintele Ucrainei afirmă că peste 12.000 de militari ruși au murit de la debutul războiului și mult mai mulți au fost răniți. Zelenski s-a adresat din nou mamelor din Rusia: ”Nu vă trimiteţi copiii la război într-o ţară străină. Nu credeţi promisiunile că vor fi trimişi doar undeva pentru exerciţii sau doar undeva în condiţii non-combat. Verificaţi unde este fiul dvs. Şi dacă ai chiar şi cea mai mică suspiciune că fiul tău ar putea fi trimis la războiul împotriva Ucrainei, acţionează imediat. Nu-ţi da fiul la moarte sau în robie. Ucraina nu şi-a dorit niciodată acest război îngrozitor şi Ucraina nu vrea, dar se va apăra atât cât va fi necesar”, a mai transmis Zelenski.

Se termină războiul! Omul lui Zelenski a anunțat acum. Ce au decis la negocieri
Prima reacție a Chinei după ce Rusia i-ar fi cerut ajutor militar și financiar
Revolta oligarhilor! Cunoscutul lui Putin anunţă data la care va fi dat jos preşedintele Rusiei….
Şoc total în televiziune! Prima TV şi-a pierdut o vedetă. Pleacă la PRO TV
Motivul halucinant pentru care Iuliana Marciuc a amanat inmormantarea tatalui sau! Funeraliile trebuiau sa aiba…

Președintele ucrainean a denunțat și trimiterea de către Rusia a unor combatanti sirieni în țara sa. „Este un război cu un inamic foarte încăpăţânat (…) care a decis să angajeze mercenari împotriva cetăţenilor noştri. Asasini din Siria, dintr-o ţară în care totul a fost distrus de ocupanţi, aşa cum ne fac ei”, a spus el. Trimiterea de sirieni pe frontul ucrainean a fost propusă vineri de ministru rus al Apărării, Serghei Șoigu președintelui Vladimir Putin, care a aprobat-o în cadrul unei reuniuni a Consiliului de Securitate.


Author

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *