Vulpița și Viorel au fost unele dintre cele mai controversate personaje, care s-au bucurat de mare popularitate cât timp au apărut la televizor.

Cei doi soți au fost aspru criticați, dar au reușit să atragă de partea lor și o mulțime de oameni care i-au apreciat pentru spectacolul pe care îl făceau. Cei doi s-au retras la Blăgești definitiv, dar se pare că le merge foarte bine.

Viorel a devenit șofer

Viorel și Vulpița au fost unii dintre cei mai iubiți oameni de la TV, care luni bune au făcut spectacol pentru românii de acasă.

De ceva timp nu au mai apărut la Acces Direct și au încheiat complet contractul cu postul TV, dar fanii tot îi urmăresc pe rețelele de socializare, unde sunt foarte activi și se bucură de mare succes.

După o perioadă de tăcere, Viorel a revenit în atenția publicului cu o surpriză la care nu se aștepta nimeni.

Soțul Stegaru și-a luat permisul de conducere și chiar propria mașină, cu care a ținut neapărat să se laude pe rețelele de socializare, acolo unde este urmărit de aproape 20.000 de oameni.

Chiar dacă nu postează prea des, atunci când o face, șochează pe toată lumea.

Acesta a vrut să dea de veste tuturor că, oficial, ar fi devenit șofer și și-a achiziționat și o bijuterie marca Citroen.

Viorel pare foarte încântat de achiziția făcută și i-a invitat pe prietenii săi la o plimbare prin sat.

Vulpița vrea să participe la Survivor

Și Vulpița este foarte activă în mediu online, unde îi ține la curent pe fanii săi cu ce mai este nou.

De la schimbări de look până la planuri de viitor, aceasta se sfătuiește mereu cu urmăritorii ei.

De data aceasta, Veronica i-a întrebat pe internauți dacă ar fi bine să meargă în Dominicană, pentru a participa la cel mai iubit show al momentului. Survivor.

Mai mult, Vulpița deja s-a transpus în joc, editând cu chipul ei o fotografie a Alexandrei Stan.


Author

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *