Matricea numerologică a lui Vladimir Putin, analizată de Mihai Voropchievici. Liderul de la Kremlin se hrănește cu frică și cu informații, dar îi place să acționeze pe ascuns.

Faimosul numerolog a realizat o analiză pentru personalitatea lui Vladimir Putin.

Vladimir Putin nu știe ce e iubirea, spune numerologul
Ce a ieșit din această analiză este faptul că Vladimir Putin este un lider puternic, dar individualist, care nu cunoaște noțiunea de iubire.

Din cauza banilor, acesta a trebuit să treacă prin niște schimbări importante și să își dezvolte o nouă latură. De asemenea, numerologul a transmis că în anul 2022 Vladimir Putin s-ar putea autodistruge.

El își urmărește țelurile, însă chiar acestea ar putea fi cele care îi pun capăt.

De altfel, numerologul a analizat și care va fi sfârșitul președintelui rus și, conform lui Mihai Voropchievici, Vladimir Putin va avea o moarte naturală.

De asemenea, ce a mai transmis numerologul este că personalitatea lui Vladimir Putin este de a ține secrete, dar știe să le și păstreze. Nu de puține ori chiar acțiunile sale sunt pline de secrete.

Ce îi place cel mai mult lui Vladimir Putin este să acumuleze informații, dar niciodată nu le împărtășește.

Ce reiese din analiza numerologului: Lui Putin îi place ca alții să se teamă de el
De asemenea, lui liderului de la Kremlin îi place să câștige respectul prin teama, și, mai mult decât atât, se hrănește din frica altora.

„Este tipul de oligarh care trăiește și se alimentează din frica oamenilor. Are și niște calități extrasenzoriale”, a spus numerologul Mihai Voropchievici, la Antena 3.

„Cu patru de 1, vibrația lui 1, în poziția de a avea patru în diagramă, se traduce cam așa: cine se teme de mine, înseamnă că mă respectă. Cu alte cuvinte, ei trebuie să se teamă, iar el, în momentul în care îi vede pe toți că se tem, el consideră că abia atunci e respectat”, a mai explicat el.

Faimosul numerolog a explicat și care ar putea fi singurul lucru care l-ar putea opri pe Vladimir Putin: este vorba despre trădare.

”El este unul, dar mai sunt încă trei care îl pot vinde în orice clipă. Trădarea îl poate opri pe Vladimir Putin, atât”, a explicat acesta.


Author

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *