Doliu în lumea muzicii internaționale. S-a stins din viață un artist care face parte dintr-o trupă legendară de rock. Vestea morții sale a picat ca un trăsnet pentru toți cei care l-au cunoscut și apreciat. Tragedia s-a petrecut chiar înainte de un concert pe care trupa sa îl avea pregătit de mai multă vreme.

S-a stins din viață toboșarul legendarei trupe rock Foo Fighters. Taylor Hawkins avea 50 de ani și a murit subit. Cauzele decesului nu au făcut făcute publice și probabil nici nu vor fi pentru că familia artistului a cerut discreție maximă și respect pentru a-și plânge pierderea. Trupa Foo Fighters se afla în Columbia și se pregătea pentru un nou concert.

Taylor Hawkins a murit înainte de a urca pe scenă. Trupa din care face parte avea programat un concert vineri, la Festivalul Estereo Picnic din Bogota, apoi duminică la Lollapalooza Brasil. Un alt eveniment programat era Gala premiilor Grammy din Las Vegas, de pe 3 aprilie.
Taylor Hawkins găsit fără suflare în camera de hotel

Toboșarul trupei Foo Fighters a fost găsit fără suflare în camera de hotel unde era cazat înainte de concertul din Bogota. Nu se cunosc cauzele care au dus la decesul său, însă presa internațională notează că în trecut artistul a avut probleme cu drogurile și că în 2001 a supraviețuit miraculos unei supradoze de heroină.

De-a lungul carierei sale cu Foo Fighters, Hawkins, care era toboșar, a preluat rolul de solist vocal, cântând principalul single al grupului din 2005 „ Cold Day in the Sun ” și „Sunday Rain” din albumul Concrete and Gold.


Author

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *