Zodiac chinezesc pentru săptămâna 28 martie – 3 aprilie 2022: Cocoșii și Caii vor fi în al nouălea cer, căci este o perioadă în care li se îndeplinesc o serie de dorințe.

Zodiacul chinezesc pentru săptămâna 28 martie – 3 aprilie 2022 vine cu o serie de momente frumoase pentru majoritatea zodiilor. Cei mai avantajați din punct de vedere astrologic vor fi Caii și Cocoșii, care pot da lovitura în afaceri.

Zodiac chinezesc pentru săptămâna 28 martie – 3 aprilie 2022
Caii și Cocoșii sunt puși pe fapte mari și au parte de câteva realizări interesante în săptămâna care urmează. Sunt deciși să facă în continuare o serie de sacrificii, mai ales că văd că toate eforturile lor nu au fost în van.

Dragonii au niște dileme cu privire la relațiile cu persoanele lor apropiate. Lipsa de încredere trebuie gestionată diferit pentru a putea merge mai departe, pentru a fi deschiși unui dialog real. Maimuțele sunt și ele confuze, căci au tot felul de planuri, însă socoteala de acasă nu se potrivește cu cea din târg.

Mistreții își impun propriile idei fără să țină cont de sensibilitățile celorlalți. Au niște argumente greu de combătut. Cât despre Șerpi, aceștia nu-și mai văd viața de cât de mult au de muncit. S-ar putea să fie un pic extenuați de la eforturile pe care le depun la serviciu.

Oile din zodiacul chinezesc se concentrează asupra relației lor de iubire. Sunt foarte hotărâte să acorde o nouă șansă acolo unde au existat dezamăgiri. Sunt dispuse inclusiv să ierte o infidelitate.

Tigrii sunt în centrul atenției
Șobolanii își schimbă nițel principiile deoarece vor să pătrundă în mintea unei persoane pe care au pus ochii de ceva vreme. Câinii întâmpină tot felul de obstacole în proiectele lor. O călătorie la care visau mult s-ar putea să fie amânată din motive obiective.

Bivolii sunt ceva mai temperamentali în perioada care urmează. Trebuie să facă un pas în spate. Iepurii dau de greu la capitolul comunicare, însă se bucură de bani. Sunt cei mai avantajați din punct de vedere financiar aproape până la sfârșitul anului.

Tigrii reușesc să se facă plăcuți prin simpla lor prezență. Au talentul de a atrage toate privirile prin felul în care gesticulează, se îmbracă sau zâmbesc.


Author

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *