În ultima perioadă, s-a zvonit că Antonia și Alex Velea sunt la un pas de despărțire și că lucrurile nu mai merg între ei.

Pentru a lămuri lucrurile, Antonia a decis să scrie un mesaj care nu mai lasă loc de interpretări.

Deși mulți se așteptau ca cei doi să ajungă în fața altarului după ce Antonia a divorțat legal, acest lucru nu s-a întâmplat până acum, așa că mulți s-au gândit că sunt probleme în celebrul cuplu care se iubește din 2013.

Însă, potrivit Antoniei și a lui Alex Velea, relația celor doi este din ce în ce mai puternică și cei doi sunt la fel de îndrăgostiți. Frumoasa vedetă a ținut să îi trasnmită pe contul de socializare cât de mult îl iubește pe Alex Velea.

„Partenerul potrivit te încurajează să-ți întărești limitele și să ai grijă de tine.

Partenerul potrivit nu vrea să te simți stors de puteri și obosit- vor să te vadă fericit și sănătos’ @iamvelea asta e pentru tine.

Mulțumesc!”, a fost mesajul Antoniei pentru partenerul ei de viață, în cadrul unei postări la care Velea a răspuns cu mai multe emoticone cu inimioare roșii.

Alex Velea, anunț despre nunta cu Antonia
De cealaltă parte, Alex Velea a vorbit despre nunta cu Antonia în cadrul unei emisiuni matinale:

„Vedem ce se mai întâmplă. Nu vezi că ba e pandemie, ba e război… nu mai știm ce să mai….

Ne dorim foarte mult să face treaba asta.Îmi doresc s-o văd pe iubita mea mireasă, să ne jurăm iubire veșnică, doar că până acolo mai e.


Author

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *