În ultima perioadă am primit tot mai multe vesti rele în ceea ce privește persoanele cunoscute de la noi din țară.

Aflăm acum că un artist celebru a ajuns de urgență pe mâna medicilor și încă are nevoie de îngrijiri medicale.

Logodnica sa a fost cea care i-a ținut locul acestuia pe scenă.

Armin Nicoară, de urgență la spital

Armin Nicoară a trecut prin clipe de groază recent.

Cântărețul a ajuns la perfuzii, asta după ce starea lui de sănătate nu a fost una tocmai bună.

A umblat mult în ultima perioadă, a călătorit în afara țării și a trecut prin schimbări majore de temperatură și starea lui s-a înrăutățit.

Artistul a picat la pat și a făcut febră, asta după ce a susținut un concert în Irlanda.

S-a panicat și, imediat ce a ajuns în România, a apelat la ajutorul medicului. Nu a putut nici măcar să ajungă la spital pentru că nu se putea deplasa, așa că a decis să facă perfuzii acasă. Nu s-a refăcut nici acum și încă are nevoie de o pauză, iar viitoarea lui sotie este cea care se ocupă de tot și îi ține locul.

”Nu sunt refăcut complet, tocmai ce a plecat asistenta de la mine de acasă pentru că am reușit să vorbesc cu doamna doctor să-mi facă perfuziile acasă, că nu am reușit să mă deplasez la spital deoarece mi-a fost foarte rău.

Am ajuns din Irlanda, acolo unde am avut un eveniment și după spectacol am picat la pat. Am avut febra 40 și de acolo a început calvarul pentru mine. Nici acum nu sunt refăcut complet”, a declarat Armin Nicoară

Armin se pregătește de nuntă
Armin și Claudia Puican formează unul dintre cele mai controversate cupluri din showbiz. Se iubesc de ani mulți și, chiar dacă au mai avut parte de probleme, au demonstrat că se iubesc și nimic nu este mai puternic decât iubirea dintre ei.

Aceasta a stat mereu în compania viitorului ei soț și l-a îngrijit cum a știut mai bine. În plus, ea a participat în locul lui la toate evenimentele, deși nu i-a fost deloc ușor să se descurce cu atâtea responsabilități.

”Am avut noroc cu ea (n.r Claudia). Ea s-a ocupat în totalitate de mine. Eu nu am reușit să ajung la evenimente și a fost ea. A fost mai ușor pentru mine. Nu mai sunt în dubii, urmează în scurt timp să facem cununia, dar mai trebuie să punem la punct unele detalii. Sperăm să trecem peste toate cele”,a declarat Armin Nicoară.

Cei doi se pregătesc de nuntă. Curând va avea loc cununia civilă, pentru care s-au pregătit intensa. Va fi un eveniment de excepție, la care vor participa nume mari.


Author

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *