Drama neștiută a lui Nea Marin.

Nea Marin este unul dintre cei mai apreciați oameni de pe micile ecrane. Acesta nu doar că are o carieră impresionantă, ci și o familie extrem de iubitoare.

El este tată a două fete, Dana și Larisa, despre care nu are decât cuvinte de laudă.

Cu toate acestea, dansatorul ar fi trebuit să aibă și un băiat, însă acesta și-a pierdut viața.

Drama neștiută a lui Nea Marin. Toată lumea s-a obișnuit să îl vadă pe Nea Marin cu zâmbetul pe buze, însă puțini sunt cei care știu prin ce clipe grele a trecut dansatorul.

Acesta a vorbit recent, pe scurt, despre trecerea în neființă a singurului său fiu. Vedeta de la Antena 1 nu abordează aproape niciodată acest subiect sensibil.

Prezentatorul TV a recunoscut că a trecut prin clipe grele în momentul în care fiul său s-a stins din viață. Iată declarațiile făcute de Nea Marin!

Nea Marin apare întotdeauna pe micile ecrane cu zâmbetul pe buze și încărcat cu energie pozitivă. Acesta este un bărbat extrem de puternic, care a reușit să facă față marilor provocări ale vieții.

În urmă cu mai mulți ani, dansatorul și-a pierdut singurul băiat.

Deși a fost răpuns de durerea pe care a simțit-o, Marin Barbu, pe numele său real, a fost nevoit să rămână un sprijin pentru soția și cele două fiice ale sale.

„Am avut un băiat, dar a plecat… repede. Am crezut că s-a terminat lumea’, a spus el în cadrul unei emisiuni TV.

Nea Marin nu a oferit prea multe detalii despre moartea singurului său fiu. Acest tragic eveniment reprezintă un subiect sensibil pentru vedeta de la Antena 1.

În cadrul unui interviu acordat în exclusivitate pentru VIVA!, prezentatorul TV a fost întrebat ce iubește cel mai mult la soția sa. Fără să stea pe gânduri, el a răspuns: totul.

Ba mai mult, Nea Marin a subliniat și fericirea pe care a simțit-o când ambele sale fiice l-au făcut bunic.

„Totul. Soția mea mi-a dăruit două fete. Fetele ne-au dăruit doi nepoți, care au început să prindă și ei aripi.

Am reușit să construim împreună o căsuță și o familie frumoasă. Pot spune că am tot ce îmi doream de la viață’, a spus el pentru VIVA!


Author

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *