Astrologul Maria Sârbu a realizat previziunile generale pentru luna aprilie 2022! Berbecii sunt în centrul atenției. În jurul lor se vor întâmpla mai toate evenimentele.

Iată cele mai interesante predicții, indiferent de zodia în care v-ați născut.

Previziuni realizate de Maria Sârbu pentru luna aprilie 2022
Luna celor curajoși sau luna lui April este cea care ne aduce primăvara, astenia sau pofta de viață și mai mult decât atât; trezirea la viață!
După iarna și frig, focul își face simțită prezența și se intensifică în puterea lui, iar acest lucru îl vedem la încălzire și vremea care începe să fie încântătoare pentru corp și spirit.

Nu doar focul se intensifică ci toate celelalte elemente urcă în vibrație ciclică, peste rece și răceală. Aerul se lasă încălzit, ca și lecție între cele 4 semne cardinale, Balanța care învață de la Berbec.

Apa se dezgheață și ea sub incidența focului și se transformă sau se evaporă, precum Racul se supune Berbecului. Iar învingător întotdeauna, Berbecul îl dă pe Capricorn la o parte până la următoarea hibernare.

Aprilie înseamnă forță de supraviețuire și foc vindecător. Ea este luna oamenilor puternici, a celor care rezistă și a celor care știu ce vor. Toți cei născuți în această lună sunt oameni puternici, luptători, temerari, îndrăzneți, plini de vervă și gata oricând să dărâme zidul iernii din jurul lor sau din inimile celor duri.

Aprilie ne redă setea de viață
Persoanele care sunt născute în prima parte a lunii sunt mult mai îndrăzneți, iar cei născuți în a doua jumătate sunt mult mai calculați. Dar în ambele situații, ei sunt dintre cei mai însetați de viață și de a câștiga prin luptă – dacă e nevoie – ceea ce își doresc.

Și tot aprilie ne aduce ziua egală cu noaptea, lumina și întunericul ”la distanțe egale” de centrul inimii fiecăruia și de așteptările sau dezamăgirile noastre. Este una dintre cele mai magice luni, iar vibrația ei este una dintre cele mai puternice. Astrele nu au altă dinamică, dar noi oamenii, da!

Aprilie este luna care ne dă și nouă setea de viață înapoi. Devenim agitați, neastâmpărați, nerăbdători, plini de proiecte, hiperactivi și dornici să atingem țeluri noi. Începem să facem foarte multe lucruri, vrem să dărâmăm ziduri, limite, obstacole și ne simțim atât de susținuți de energia acestei luni. Suntem bine în pielea noastră. Devenim foarte independenți, începem să ne desprindem din dependențe și codependențe. Rupem obiceiurile vechi pentru a ne încărca de o energie proaspătă și revigorantă.

Este luna care poate aduce vindecări miraculoase și pași semnificativi pentru restul vieții. Aprilie este ”cel mai bun naș de botez” în orice proiect ce ne solicită fizic dar și în demersurile și dorințele noastre de dragoste.


Author

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *