Specialiștii sunt de părere că, prin declarațiile sale, Klaus Iohannis începe războiul cu Vladimir Putin. Gestul care îl poate costa enorm pe președintele României.

Klaus Iohannis declanșează războiul cu Vladimir Putin și lansează o ofensivă pe care mulți o consideră pe cât de curajoasă, pe atât de periculoasă. Gestul îl poate costa enorm de mult, dat fiind faptul că a făcut toate afirmațiile menționate de față cu mai mulți lideri. Iată despre ce este vorba.

Klaus Iohannis a participat la o videoconferință organizată de președintele Consiliului European, Charles Michel, în care a cerut noi sancțiuni suplimentare pentru Rusia, după războiul declanșat de Vladimir Putin. Administrația prezidențială transmite doleanțele lui Klaus Iohannis, care cere noi sancțiuni al căror impact să fie vizibil în deciziile pe care Vladimir Putin le ia de când a început invazia Ucrainei.

Capitala Ucrainei este principala țintă a rușilor, iar armata ucraineană depunde toate eforturile pentru a preîntâmpina viitoarele atacuri asupra Kievului, însă Vitalie Klitschko consideră că Vladimir Putin nu se va opri aici. Primarul Kievului crede că liderul rus își dorește să refacă Imperiul Rus și nu exclude ca România să fie următoarea țintă:

„Planurile lui Putin sunt să refacă Imperiul Rus și România să nu uite că a fost parte a Imperiului Rus. Unde se vor opri ambițiile rușilor? Donețk și Lugansk? Nu! Ucraina? Nu! Rușii au invadat Țările Baltice? Da! Mai mult ca sigur, România poate fi în planurile rușilor.”, potrivit Antena 3


Author

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *