Urmeaza doua luni de primavara – aprilie si mai. Va fi un moment fericit pentru unii reprezentanti ai cercului zodiacal. Astrologii acorda atentie celor doua evenimente majore: coridorul eclipselor si conjunctia lui Jupiter cu Neptun. Corpurile ceresti vor oferi celor patru semne ale zodiacului implinirea unui vis pretuit.

Conjunctia dintre Neptun si Jupiter pe 12 aprilie va ajuta la rezolvarea problemelor legate de psihologie, migratie si creativitate. Perioada favorabila pentru rezolvarea problemelor de sanatate. Daca visul este despre mutare, atunci este timpul sa-l impliniti. Acest lucru se aplica tuturor, indiferent de data nasterii.

Coridorul eclipselor va incepe pe 30 aprilie si va dura pana pe 16 mai. Astrologii sfatuiesc sa rezolve problemele financiare in aceasta perioada. Puteti cauta un loc de munca cu jumatate de norma, puteti incepe reparatii sau puteti lua orice masura pentru a imbunatati confortul vietii.

Taurul isi va implini visele datorita norocului impecabil
Reprezentantii semnului sunt obisnuiti sa realizeze totul pe cont propriu. Norocul si astrele ii favorizeaza rareori. In primavara lui 2022, Universul va acorda in sfarsit atentie Taurului. Norocul total si impecabil va face ca un vis sa devina realitate.

Multi vor primi o oferta neasteptata legata de trecut. Poate un fost partener sau angajator contribuie la asta. In orice caz, nu trebuie respins. Aceasta este o oportunitate excelenta de a va realiza si de a va imbunatati situatia financiara.

Rahu, sau nodul viitorului, este situat in constelatia Taurului, langa Uranus. In urmatorii doi ani, reprezentantii zodiei vor simti sprijin din partea puterilor superioare. Orice ar intreprinde, vor avea noroc.

Leii isi vor indeplini un vis legat de promovare sau de calatorie
In el doua luni de primavara, reprezentantii zodiei isi vor putea schimba rapid viata in bine. Jupiter se va muta in constelatia prietenoasa Berbec. Acest lucru va permite Leilor sa obtina succes in astfel de domenii:

educatie;

avansare in cariera;

excursii.

Si, in general, Leii vor fi incarcati cu energie vitala. Prin urmare, au suficienta putere pentru tot ceea ce urmau sa faca. Coridorul eclipsei se va desfasura in sectorul realizarilor, datorita caruia reprezentantii zodiei vor putea obtine mai repede o promovare la locul de munca.

Capricornii vor supravietui unei mici turbulente in primavara si vor schimba prioritatile
Incep schimbari la care semnul conservator nu se astepta. Nu-ti face griji. Soarta va lasa tot ce este important, dar unele prioritati se vor schimba. Lasa fara regret tot ce pleaca.

In lunile aprilie si mai vor fi favorabile urmatoarele clase:

obtinerea permisului de sedere;

cerere de viza;

educatia copiilor;

crearea de afaceri;

implementarea proiectelor sociale.

Capricornii isi vor putea indeplini marele vis fara prea mult efort. Universul va face un cadou pentru harnicia si perseverenta reprezentantilor zodiei.

Pestii in primavara lui 2022 isi realizeaza cele mai nastrusnice fantezii
Jupiter impreuna cu Neptun va oferi cadouri reprezentantilor zodiei. Orice doresc Pestii, se va implini. Asa ca indrazneste sa visezi!

Favoarea corpurilor ceresti nu trebuie folosita pentru a rezolva unele probleme minore. Gandeste global. Mai bine, investeste in viitor. Pentru a face acest lucru, cumparati imobile, obtineti educatie suplimentara, planificati o mutare si fa-ti bagajele. Cel mai important, nu-ti fie frica sa-ti recunosti dorintele si sa mergi spre visul tau.


Author

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *