Silvia Chifiriuc si Petre Roman formeaza unul dintre cele mai neasteptate cupluri din Romania!

In anul 2009, bruneta devenea sotia fostului premier al Romaniei! Cei doi au impreuna un baietel, pe nume Petrus, in varsta de 12 ani.

Invitata in urma cu trei ani in platoul emisiunii Vorbeste Lumea de la Pro TV, Silvia Chifiriuc (49 ani) a povestit momentul in care l-a anuntat pe Petre Roman (74 ani) ca este insarcinata.

“Eram in drum spre Sinaia! I-am spus: Petre, o sa am un copil cu tine”, si-a amintit bruneta.

Fostul premier a fost extrem de fericit sa devina tata de baiat. Silvia a povestiti ca a trecut prun mai multe episoade dureroare, in relatiile anterioare.

„În alte relații nu m-am gândit. S-a întâmplat să rămân însărcinată și nu am vrut. Dacă aș relua viața, m-aș proteja mai mai mult. Fiind tânără…știți cum e, tinerețea vine cu valurile ei. E superbă, dar sunt și părți de care nu prea ținem cont. Aș avea mai multă grijă de mine ca să nu ajung la acele momente greu de depășit. A trebuit să renunța la mai multe sarcini. Am învățat din experiențele vieții. Am făcut ceea ce am avut nevoie pentru viața mea. Acum sunt foarte fericită”, a mărturisit soția lui Petre Roman.

Mai mult, Silvia Chifiriuc spune ca este cea mai fericita mamă: „Băiețelului nu-i place, îmi zice să nu mai stau toată ziua cu el. Eu sunt foarte lipicioasă de felul meu. Sunt drăgăstoasă și poate îl sufoc uneori cu iubirea asta”.


Author

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *