Actorul Dragoș Moștenescu, cel care l-a interpretat pe Costel Jurcă în serialul „La Bloc”, s-a mutat la Londra de câțiva ani împreună cu familia lui. În Londra face ceea ce-i place. În consecință, predă actorie și se implică în proiecte foarte importante despre care a povestit chiar el.

După ce mulți ani a făcut umor și seriale de televiziune în țară, iată că de câțiva ani, Dragoș Moștenescu s-a decis să meargă pe un nou drum la Londra, Marea Britanie. Acesta s-a mutat de tot împreună cu soția și copiii lor.

„Sunt plecat de aproape 4 ani şi locuim în Londra. ASm adus şi familia, cu căţel cu tot. Nu trebuie să fii genial ca să îţi vină ideea, când stai în casă ca toţi ceilalţi şi nu poţi să produci decât pentru online.

„Costel” din serialul „La Bloc” face senzație la BBC

Dragoș Moștenescu filmează un nou proiect și nu oriunde, ci pentru BBC.Este foarte încântat de proiectul cu BBC și a promis, conform Click! că va reveni cu detalii la finalizarea proiectului.

Protagonistul serialului de succes ”La Bloc” nu este la primul proiect de genul, acesta lansînd în trecut un serial online:

„Nu trebuie să fii genial ca să îţi vină ideea, când stai în casă ca toţi ceilalţi şi nu poţi să produci decât pentru online. Este o mini serie numită “THE MOș (Moşteneştii)” despre o familie mare – a mea – ce trăieşte cu toţi membrii ei în casă 24 de ore pe zi, 7 zile pe săptămână. Tema nu e neapărat legată de situaţia dramatică de acum, dar speculează conjuncturile”, povestea Moștenescu, potrivit aceleași surse.

De atunci a făcut parte din distribuția „All Aboard!”. ( „Toți la bord!”-musical), la Festivalul de la Edinburgh, dar a și predat actorie. O vreme, actorul a lucrat cu Oliver Popa la Conservatorul AB Music Academy (înființat de Andrada și Florin Pascu în 2012), unde a condus departamentul de dramă.

Cei doi au pus în scenă împreună un one-man show și musicalul pentru copii, „Cartea Poveștilor”care este din nou propria lor creație. Alături de Oliver Popa și alți profesori, actorul pregătește tinerii talentați pentru a avea un viitor artistic.

Costel din ”La bloc”a plecat din România pentru a avea o viață mai bună și, aparent, și-a atins scopul. Celebrul actor a lăsat viața din România în urmă, și-a luat soția și copiii și a ales să plece în Londra, unde a devenit celebru în scurt timp.

Dragoș Moștenescu a făcut spectacole peste spectacole și în Londra, dar odată cu izbucnirea pandemiei de coronavirus a fost nevoit să se reprofileze. După ce a încercat să salveze ce se putea din meseria de actor prin show-urile în mediul online, actorul a decis să schimbe ceva în viața sa.

Costel din ”La bloc” a obținut si un post de profesor, având în spate pregătire pentru o carieră la catedră, dar și una muzicală. Dragoș Moștenescu este si profesor de actorie și muzică la o școală din UK. Actorul a ajuns chiar să ia parte la o emisune de Crăciun difuzată de un post de radio din Marea Britanie.

Dragoș Moștenescu a început si o colaborare alături de tenorul Oliver Popa, în vârstă de 37 de ani, în cadrul AB Music Academy, o academie fondată în 2012 de către Andrada și Florin Pascu. Actorul conduce acum secția de dramă din cadrul școlii.

“Mă bucur să am elevi foarte talentați, care se implică cu totul în proiectele noastre. Am reușit să pun în scenă un spectacol gen one-man-show și un musical pentru copii, intitulat Cartea Poveștilor, din nou o creație proprie”, a mărturisit actorul.

Actorul a mărturisit că a încercat că adapteze și meseria de profesor mediului online.

Cum s-a făcut remarcat Dragoș Moștenescu în România

Actor, dar și scenarist, Dragoș Moștenescu a devenit cunoscut prin prezența sa în emisiunea „Chestiunea Zilei”, prezentată de Florin Călinescu, la ProTV. Apoi a devenit cunoscut pentru rolul mult îndrăgit, Costel, din serialul de comedie „La Bloc”.


Author

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *