Nicolae Botgros trăiește cea mai grea perioadă a vieții sale. Celebrul dirijor și-a pierdut soția în urmă cu câteva luni și, de atunci, chinul a continuat pentru marele artist.

A făcut un anunț trist acum, prin care a transmis că a mai plecat din această lume cineva drag lui.

Nicolae Botgros a mai pierdut un prieten

Nicolae Botgros este unul dintre cei mai cunoscuți dirijori de la noi din țară.

Celebrul interpret se bucură de mare succes în plan profesional, are o mulțime de concerte și este foarte activ.

Cu toate acestea, viața privată este plină de probleme și a primit multe lovituri până acum.

Doliu pentru Nicolae Botgros, dar și în muzica lăutărească, după ce un mare artist a plecat din această lume. Anunțul a fost făcut chiar de Nicolae Botgros, care era unul dintre cei mai buni prieteni ai regretatului lăutar.

Anatol Ciobanu, interpret de muzică lăutărească, și-a pierdut viața recent. Bunul său prieten a decedat după o lungă luptă cu boala. Botgros și Anatol se cunosc de mult timp și au copilărit împreună, iar pierderea acestuia l-a lovit dur pe dirijor. Acesta a avut numai cuvinte de laudă la adresa artistului și a precizat că nu îl va uita niciodată pe cel alături de care a crescut și cu care a împărțit scena de multe ori.

“Azi îi spunem Adio, prietene ce-am copilărit împreună de la 15 ani și jumătate .. Am învățat împreună la Soroca. Condoleanțe lui Victor și celor care l-au cunoscut…Dumnezeu să-l ierte”, a scris artistul pe pagina de Facebook.

Nicolae Botgros trece printr-o perioadă dificilă, pentru că a pierdut multe persoane dragi până acum. După moartea soției sale a mai primit multe lovituri, care l-au întristat și mai tare. O mulțime dintre colegii săi de breaslă s-au stins și se simte tot mai singur cu fiecare veste de acest gen pe care o primește.


Author

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *