Conjuncția Mercur-Uranus din zodia Taur, fenomen care are loc pe 18 aprilie 2022, aduce mai multă înțelepciune pentru mulți nativi, dar și revelații mari.

Conjuncția în astrologie înseamnă poziția a două planete în același punct, iar aici vorbim despre prezența Mercur-Uranus în zodia Taur. Fenomenul astrologic de pe 18 aprilie 2022 poate fi tradus prin sintagma „descoperiri inteligente”.

Conjuncție Mercur-Uranus în zodia Taur pe 18 aprilie 2022
Mercur, planeta intelectualității și a comunicării și Uranus, planeta marilor revelații și a adevărului vor fi prezente în zodia Taur, prilej cu care multe lucruri plăcute, dar și neplăcute vor ieși la iveală pentru mai multe zodii.

Berbecii învață cum să aibă mai multă grijă de bani, cum să își gestioneze fricile, dar și vorbitul în public. Este o zi importantă mai ales pentru nativii de foc a căror vizibilitate este uriașă. Taurii au parte de revelații pe plan sentimental. Iau decizii pentru viitorul cuplului din care fac parte.

Gemenii învață să se orienteze mai bine. Ușor recalcitranți și nerăbdători, atitutidinile lor vor fi atenuate de revelatorul Uranus. Racii au o perioadă lipsită de emoții, în care munca va fi pe primul loc.

Leii reușesc să acționeze fără să se mai pripească. Se pun în situații care îi vor avantaja mai ales pe plan profesional. Fecioarele au tot felul de gânduri contradictorii. Încearcă să afle anumite lucruri despre oamenii în care nu au încredere. Uranus le va lămuri nedumeririle.

Vărsătorii află că au fost înșelați
Balanțele sunt pe picior de ceartă, însă Mercur le dă înțelepciunea să acționeze diplomat în fapte, dar și în vorbe. Scorpionii fac noi compromisuri pentru a-și păstra confortul financiar.

Săgetătorii au parte de una din cele mai favorabile perioade ale lunii aprilie 2022. Nu mai bagă în seamă răutățile celor din jur, ci privesc cu mândrie înainte.

Capricornii devin mai temperamentali, asta după ce află că multe din lucrurile pe care le credeau despre cei din jur erau complet false. Își pierd încrederea în anumiți oameni. Vărsătorii au parte de o cumpănă emoțională. Unii dintre ei pot descoperi că au fost înșelați.

Peștii pun cruce unui episod dureros din trecut care are legătură cu viața amoroasă. Devin mai fermi și mai siguri pe forțele lor.


Author

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *