La 4 ani de la moartea Ionelei Prodan, fiica ei, Anamaria, a dat de pomană celor strânși joi, 14 aprilie 2022, la Cimitirul Bellu, care au vrut să îi cinstească memoria regretatei cântărețe.

Mare forfotă la Cimitirul Bellu din Capitală, acolo unde Anamaria Prodan a dat de pomană în memoria mamei sale, regretata cântăreață de muzică tradițională Ionela Prodan.

Pomană la 4 ani de la moartea Ionelei Prodan. Cine s-a ocupat de eveniment
Impresara a ajuns singură la mormântul mamei sale. A purtat un cojoc asortat la o cămașă albă și pantaloni sport. Afacerista și-a ascuns tristețea și lacrimile în spatele ochelarilor de soare, momentul fiind unul de o încărcătură emoțională deosebită pentru ea.

De pregătirile pentru acest eveniment s-a ocupat Lucuțar Gabriela. La ea a apelat și familia Dichiseanu când marele actor a fost înmormântat. S-au făcut 24 de pachețele care conțin numai produse de post, având în vedere că ne aflăm în Postul Paștelui.

Fiecare pachet a costat 200 de lei. Gestul impresarei Anamaria Prodan i-a impresionat pe cei strânși să o plângă pe mama ei. La Cimitirul Bellu s-au adunat mai mulți reprezentanți ai presei decât oameni de rând. Durerea și profunzimea momentului, însă, nu pot fi cuantificate în cifre.

Organizatoarea acestui moment a făcut câteva declarații în exclusivitate pentru FANATIK. Aceasta a precizat că, deși s-a ocupat ea în mare parte de tot ce era necesar pentru pomană, Anamaria a ținut legătura cu ea. A fost extrem de atentă la detalii, oferind și ea niște indicații.

„Am lucrat câteva zile alături de Anamaria, ea a fost foarte atentă la toate detaliile, mi-a spus că nu contează prețul, dar totul trebuie să fie la înălțime pentru mama sa”, a declarat Lucuțar Gabriela pentru FANATIK.

Produsele împărțite de impresară, de post
Toate produsele împărțite de Anamaria Prodan au fost, așadar, de post. În pachețele au fost puse humus, măsline, pate de post, zacuscă, dulceață, sarmale de post, băuturi răcoritoare, prăjituri de post, cornulețe, alune, colivă, desert din soia, avocado și salam din soia, printre alte alimente.

Îndrăgita interpretă de muzică folclorică s-a stins din viață pe 16 aprilie 2022, după o perioadă lungă de luptă cu boala. Ionela Prodan suferea de cancer la pancreas, o afecțiune care s-a acutizat pe măsură ce a trecut timpul. Fiica ei, Anamaria, a încercat să facă tot posibilul să o salveze pe mama ei. A contactat cu medici atât din România cât și din străinătate.

Din nefericire, starea artistei era atât de rea în ultimele zile din aprilie 2018 încât nu se mai putea face absolut nimic pentru ea. Aceasta a murit în Spitalul Elias din București, unde fusese înternată de urgență.


Author

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *