Horoscop karmic pentru săptămâna 18-24 aprilie 2022: zodiile de aer vor fi nevoite să depășească anumite episoade ceva mai neplăcute ale trecutului. Urmează o perioadă a iertării.

Potrivit celui mai nou horoscop karmic, cel pentru săptămâna 18-24 aprilie 2022, zodiile de aer se vor lovi de anumite episoade ale vieții lor peste care au trecut mult prea repede.

Horoscop karmic pentru săptămâna 18-24 aprilie 2022
Anumite probleme nerezolvate ale trecutului sau chiar persoane față de care nu și-au cerut iertare vor apărea din nou în calea lor. Gemenii, Vărsătorii și Balanțele au de data aceasta maturitatea necesară să îngroape securea războiului, acolo unde e cazul, pentru totdeauna.

Săptămâna le va pune la încercare răbdarea și capacitatea de a discerne între poftele și necesitățile lor reale. E o săptămână bună mai ales pentru cei care vor să mediteze, pentru cei care vor să se debaraseze de anumite obiceiuri care le ocupau prea mult timp inutil.

Zodiile de apă (Rac, Scorpion, Pești) au parte de tot felul de situații interesante din punct de vedere profesional. Racii devin oameni de bază la locul de muncă, iar Scorpionii au idei pe care ceilalți le îmbrățișează cu ochii deschiși.

Peștii intră într-o nouă etapă a evoluției lor spirituale. Vor comunica mai mult și mai bine. Scapă de anumite temeri precum cea a vorbitului în public.

Zodiile de pământ se autodepășesc
Zodiile de pământ (Taur, Fecioară, Capricorn) își depășesc limitele în perioada următoare. Taurii fac figură bună la locul de muncă. Primesc aprecieri chiar și de la colegii care până acum le băgau bețe-n roate.

Fecioarele își iau energie din locuri pe care până acum le priveau cu banalitate. Au capacitatea de a se reinventa indiferent de cât de neagră ar fi o situație.

Capricornii se dedică sufletului lor mai mult ca oricând. Săptămâna va avea o importanță deosebită, căci mulți Capricorni își vor aminti de cele sfinte, având în vedere apropierea Paștelui.

Zodiile de foc (Berbec, Leu, Săgetător) au parte numai de lucruri frumoase. Sunt pe karmă pozitivă în fiecare zi a săptămânii. Berbecii bifează anumite succese profesionale. Leii iubesc precum în adolescență, iar Săgetătorii se revăd cu persoanele lor dragi și petrec momente de calitate împreună.


Author

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *