Cristiano Ronaldo trăiește clipe grele în acest moment, când ar fi trebuit, de fapt, să se bucure de evenimentul special din viața sa.

Celebrul fotbalist a anunțat că soția lui, Georgina, a născut dar, din nefericire, unul dintre gemeni nu a supraviețuit.

Cristiano Ronaldo și-a pierdut fiul

În luna octombrie, Cristiano Ronaldo și Georgina Rodriguez anunțau că vor deveni curând părinți de gemeni: fată și băiat.

Cei doi au păstrat totul secret o perioadă și, când au considerat că lucrurile merg bine cu sarcina, au decis să facă anunțul în mod public.

Astăzi, însă, în urmă cu câteva minute, sportivul a transmis un mesaj fulgerător pe rețelele de socializare: unul dintre

gemeni, băiatul, nu a supraviețuit la naștere. Soția lui a născut dar, din nefericire, doar fiica lor mai este acum în

viață. Cristiano Ronaldo afirmă că el și Georgina sunt devastați de pierderea suferită și nu pot explica în cuvinte durerea pe care o simt în acest moment.

Fotbalistul a cerut tuturor să li se respecte intimitatea în aceste clipe grele și nu a oferit prea multe detalii despre

acest eveniment tragic. Cât despre fetiță, spune că nașterea ei și faptul că este bine sunt singurele motive pentru care mai pot zâmbi acum și încă sunt puternici.

„Cu cea mai mare durere anunțăm că băiețelul nostru a murit. Este cea mai mare durere pe care o poate simți un părinte.

Doar nașterea fetiței noastre ne dă putere să trecem peste acest moment cu puțină speranță și fericire.

Vrem să mulțumim doctorilor și asistentelor pentru toată grija și susținerea. Suntem devastați de această pierdere și cerem să ne fie respectată intimitatea în aceste momente dificile. Băiețelul nostru, ne ești un înger! Te vom iubi mereu!”, este mesajul celor doi pentru fani.


Author

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *